Aichmajerová švindluje s Havlišem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Aichmajerová švindluje s Havlišem!

Eva Aichmajerová se rozplývala štěstím, když jí Vítek Havliš předával vzkazy od jejího přítele Adriana Stojkova, ke kterému se na párty naoko nehlásila.
Eva Aichmajerová se rozplývala štěstím, když jí Vítek Havliš předával vzkazy od jejího přítele Adriana Stojkova, ke kterému se na párty naoko nehlásila.

PRAHA – Eva Aichmajerová (28) a její nový milenec Adrian Stojkov (37) dělají, že se neznají. Proč? To nám nechtěla prozradit ani sama moderátorka.


„Nepočítejte s tím, že nás uvidíte pohromadě,“ odbyla Eva, každého, kdo se jí zeptal. Na křest nového kalendáře Petr Lakron, který s Martinou Dvořákovou a Petrou Minářovou Aichmajerová nafotila, dorazili každý zvlášť, a poté je společně nebylo možno vidět ani ve stejné místnosti. Jejich prostředníkem v kamufláži před médii se stal moderátor Vítek Havliš, který na ně stále dohlížel a Evě předával vzkazy, které jí Adrian jeho prostřednictvím posílal. Proč se Havliš propůjčil k této hře, když jej přitom Aichmajerová před časem coby moderátora Snídaně s Novou opustila a šla do konkurenční Primy právě za Stojkovem?
Protože ten z ní udělal moderátorku pořadu Extra, který režíruje!

Na nový kalendář, plný krásných žen a kožených modelů, které byly vždy symbolem i známkou přepychu a dokonalosti, se přišla podívat spousta celebrit v čele s kmotrou Danou Morávkovou, která ho slavnostně pokřtila a popřála mu delší životnost než jeden rok.


Autor: (son)
Foto Aha!: Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.