Paris Hilton a Stavros Niarchos: Sex v autě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Paris Hilton a Stavros Niarchos: Sex v autě!

Při divokém muchlování v autě šel horní díl šatů Paris Hilton rychle dolů…
Při divokém muchlování v autě šel horní díl šatů Paris Hilton rychle dolů…

LOS ANGELES – Vrátili se k sobě jako dobří holubi, avšak zhýralá dědička miliard Paris Hilton (25) a její staronový přítel Stavros Niarchos, připomínají spíš.


LOS ANGELES – Vrátili se k sobě jako dobří holubi, avšak zhýralá dědička miliard Paris Hilton (25) a její staronový přítel Stavros Niarchos, synek pohádkově bohatého řeckého rejdaře, připomínají spíš než do sebe zamilované hrdličky párek divokých králíků. Ačkoliv se po rozchodu zařekli, že už jeden druhého nechce ani vidět, vášeň byla silnější. Kliknutím zvětšeteA tak po bujarém večírku v newyorském nočním klubu následovaly sexuální orgie v autě! A oběma vůbec nevadilo, že je sledují i objektivy paparazziů…

Zřejmě si řekli, že sex v posteli je fajn, ale změna prostředí neuškodí. A zdá se, že tomuto trendu přicházejí na chuť také další hvězdy. Tady jsou jejich tipy:

1) Školní třída či kabinet

Je dobré si dopředu přečíst rozpis vyučovacích hodin na dveřích učebny. Pak si zahrajte na pilného studenta biologie, vyžádejte si klíče od učebny a...
Doporučuje: Herečka Jessica Alba! Žhavá kráska vyhrála nyní v USA anketu o ženu, kterou si nejvíce školáků přeje jako svou učitelku.

2) Park nebo les

Abyste se vyhnuli nepříjemnému hmyzu a trnům, je třeba zvolit dobré místo, nejlépe pěknou louku, kam můžete rozprostřít svou deku a začít sexuální piknik.
Doporučuje: Zpěvák George Michael! V londýnských parcích se se svými milenci oddává sexu tak často, že si na něj už zvykly i veverky…

3) Vlak nebo metro

Chce to najít prázdné kupé. Partnerka se posadí obkročmo na partnera a intimní místa zahalí delším kabátem. Je to adrenalin, je totiž možné, že někdo přistoupí.
Doporučuje: Zpěvačka Janet Jackson! Ta má ale vůbec nejradši sex v letadle! A to nikoliv na uzamčené toaletě, nýbrž přímo v první třídě, hned za kabinou pilotů.

4) Hřbitov

Tip pro otrlé. Na své si přijdou zejména fanoušci hororů s bujnou představivostí.
Doporučuje: Zpěvák Marilyn Manson ! Se svou vizáží sem jednoznačně patří a oživlí umrlci ho proto často berou do party.


Autor: (INT)
Foto: Profimedia.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.