Vendula Svobodová: Dovolená bez manžela! Takhle řádila v dunách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vendula Svobodová: Dovolená bez manžela! Takhle řádila v dunách!

Vendula Svobodová si vyzkoušela, jaké to je vozit se na písečných dunách.
Vendula Svobodová si vyzkoušela, jaké to je vozit se na písečných dunách. (pro Aha! – CK Bluestyle)

Vendula Svobodová (40) si užívala týden v zemi rozpálené sluncem. Jenže bez manžela! Do afrického Maroka vyrazila se synem Kubou (7) a kamarádkou. „Prostě tady manžel není a je nám i bez něj dobře. Vzala jsem kamarádku s dcerou,“ přiznala Aha! Vendula, která si během dovolené vyzkoušela třeba to, jaké je to surfovat na písečných dunách...

„Byla to bomba, nikdy jsem nic takového nezažila, a tak jsem si to chtěla zkusit. Jsem docela dobrodruh,“ smála se Svobodová, která si z výletu do pouště přivezla do luxusního pětihvězdičkového hotelu snad tunu písku. „Byl úplně všude, zalezlý v každém záhybu na těle. Ale za tu legraci to stálo,“ dodala Vendula plná zážitků.

„Byla jsem překvapená, že je tady tak teplé moře, trochu jsme se báli těch vln, ale je to úžasné. Kuba je celý den namočený ve vodě, tahám ho večer. Je z něj malý černoušek, bojím se, aby mi ho na letišti pustili zpátky do Čech,“ popisuje dny strávené v arabském státě Vendula. Rázná blondýna však také musela mít pro strach uděláno, byla totiž stále v obklopení místních mužů, kteří ji obdivovali. „Co na to říct?“ tápe Svobodová.

Nejvíce si to samozřejmě s dětmi užila na největším tržišti v Marrákeši. Nejenže tam i s kamarádkou propadla nákupní horečce, ale pro děti to byl naprostý ráj. Malého Kubíka nejvíce zaujalo kovové struhadlo a polodrahokamy.



Přečtěte si
hillaarkaa
15. 5. 2012 • 09:25

Tebe však nedohoníme,smažko smrdutá

hillaarkaa
15. 5. 2012 • 09:19

Koukám zvlhlé pysky jsou ti bližší než pořádná kláda

solochov
14. 5. 2012 • 11:31

Manžel konečně dostal rozum a vzal do zaječích. Dalo se to čekat, co s takovou vulgární neženskou osobou? Je pro něj stará vizáží i mentalitou. Vedle Venduly by stárnul a přežíval, potřebuje mladou ženu plnou energie, hlavně té pozitivní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.