Vendula Svobodová a Patrik Auš: Promluvili o dopisu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vendula Svobodová a Patrik Auš: Promluvili o dopisu!

Tajemný dopis předal Vendule syn Kuba.
Tajemný dopis předal Vendule syn Kuba. (Aha! – Marek Pátek)

Tajemné psaníčko, které v sobotu na galavečeru Kapky naděje putovalo z ruky Patrika Auše (33) do ruky Venduly Svobodové (39), vyvolalo mezi přítomnými vlnu dohadů a spekulací.

Šlo o milostný dopis, či snad o žádost o odpuštění? Proč se Patrik objevil na koncertě, políbil svou ženu a přes malého poslíčka Jakuba (6) poslal Vendule malinkatou obálku? Deník Aha! zjišťoval, co se ti dva báli říct si do očí.

Záhadný dopis podle našich informací nebyl plný nadějí a slibů, a dokonce ani zamilovaných slovíček. Ti dva si nevyznali lásku, ani si neslíbili, že se k sobě vrátí. Právě naopak.

„Bylo to osobní, nechci se k tomu vyjadřovat,“ napsal nám včera Patrik. Jak moc osobní to ale bylo? „Ani já to nebudu komentovat,“ dodala Vendula. Dopis však neudělal ve vztahu jasno. Místo toho, aby se ti dva potkali ten večer doma a všechno si vyříkali tváří v tvář, zůstali zase každý sám. Patrik zmizel v hluboké noci a Vendula se protančila do časného rána.

„Usmiřování se nekonalo, ten vztah je pokřivený víc, než by si přáli, třeba se tam objevila slova povzbuzení a uznání, ale zřejmě nic víc,“ řekl nám zdroj.

Vždyť poté, co se Patrik zjevil na akci pořádané Vendulou a její nadací, se v tváři mnohokrát životem zkoušené ženy nezračilo překvapení, radost ani zklamání. Spíš neutrální póza. Jako by tušila, že nejde o nic, co by znova »nakoplo« jejich vztah.

Manželská krize neustala a oni dva k sobě nenašli cestu, jen se potkali, políbili a pak si šel každý po svém…



Přečtěte si
xell
14. 2. 2012 • 20:09

přesněji, jako vysloužilá k....a!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.