Vendula Svobodová: Věděla jsem, že jednou přijde život »po Karlovi«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vendula Svobodová: Věděla jsem, že jednou přijde život »po Karlovi«!

Vendula s Karlem
Vendula s Karlem (Aha! –David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

Sebevražda Karla Svobodby (†68) byla pro Vendulu (39) ošklivou událostí, která tragicky zasáhla do jejího života. Dnes přiznává, že byla připravena na fakt, že o manžela jednou přijde.

Syn Jakub (6) loni nastoupil do první třídy a tehdy uzrál čas, aby mu Vendula řekla pravdu o jeho tatínkovi. „Vzal to pozitivně, úplně automaticky. On totiž za svého otce považuje mého druhého manžela Patrika. A je ještě hodně moc malej na to, abychom mu vysvětlovali nějaké detaily,“ řekla Svobodová o svých rodinných záležitostech magazínu Ona Dnes.

Jakub písničky svého otce zná, ale Vendula mu je nechce příliš často pouštět, aby jej zbytečně netraumatizovala. Mnohem více jej teď trápí, že přišel i o svého náhradního tatínka, který Svobodovou opustil.

Zatímco Jakub se musí se smrtí Karla Svobody teprve srovnat, Vendula byla už dříve smířena s tím, že její život bude mít kapitolu »po Karlovi«. „Přiznávám, že po delší době, kdy jsem s ním byla, tak ano,“ svěřila se.

Oba vztahy pro ni skončili ztrátou, ale přesto ani jedné svatby nelituje: „Oba manželé jsou osudoví muži mého života. Na první svatbě s Karlem jsme byli jen sami dva se svědky. Na druhé s Patrikem jsme pozvali pár přátel a užili jsme si pak hezký večírek doma za zataženými roletami.“



Přečtěte si
gordon
16. 3. 2012 • 17:14

není ani první,ani poslední vdova,co se živí jménem býv.manžela,i když se znova provdala.Co takhle soudružka Gusta Fučíková,Auš,a Veškrnka(kdy ta se provdá? )

xell
9. 2. 2012 • 13:40

mandat
8. 2. 2012 • 11:09

Ona hleda prachy a auto s chlapem.Take se ji to vymstilo a doufam,ze uz do konce ivota klid nenajde.Patri do kriminalu,je to zlodejka.Proc nezkontrolujete jeji nadaci?Kolik stoji jeji reprezentace a kolik vydava na dobrocinou cinnost?To by jste se divili,kolik procent prosustruje privatne.

mandat
8. 2. 2012 • 11:07

Ja to vedel,ze BOBINA je Vendula. Zalez a uz nevylez.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.