Brožová zářila v Bratislavě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brožová zářila v Bratislavě

Sexy Kateřina je úspěšná nejen u nás, ale i na Slovensku.
Sexy Kateřina je úspěšná nejen u nás, ale i na Slovensku. (pro Aha!: Ondřej PÝCHA)

PRAHA – Fenomenální úspěch zažila na Slovensku o víkendu zpívající herečka Kateřina Brožová (37)! Česká Marilyn Monroe totiž vystoupila jako hlavní hvězda v přímém přenosu televize JOJ na prestižní soutěži královen krásy Miss Universe Slovenské republiky 2006.

Krásným dívkám svůdná Kateřina nejen zazpívala, ale byla dokonce i v porotě. „Na Miss jsem byla v porotě poprvé, a protože jsem estét, tak mě hodnotit hezký holky bavilo,“ řekla deníku Aha! Kateřina. Navíc na Miss Universe SR zazpívala píseň Já chci být jen tvá, k níž si sama napsala text. „Je to úplně první písnička, kterou jsem minulý týden nahrála na své nové album, na němž jsem nyní začala pracovat,“ prozradila nám s úsměvem Kateřina Brožová.

Slovenská Miss vůbec byla ve znamení Čechů. Celou show totiž režíroval náš nejznámější režisér Jiří Adamec a zazpívala na ní i Lucie Bílá. Slovenské zpěváky zastupovala pouze Dara Rolins, která žije už mnoho let v Praze. „Cítila jsem se tam jako doma, vždyť ve štábu byl nejen Jirka Adamec, ale i další lidé, se kterými natáčím Pojišťovnu štěstí. Navíc ke Slovensku mám velmi vřelý vztah,“ dodala krásná Kateřina Brožová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.