Geislerová & Vilhelmová: Chystáme bazar! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Geislerová & Vilhelmová: Chystáme bazar!

Aňa Geislerová (vlevo), Sergej Butko a Táňa Vilhelmová pořádají Vánoční bazar už počtvrté!
Aňa Geislerová (vlevo), Sergej Butko a Táňa Vilhelmová pořádají Vánoční bazar už počtvrté! (: Tono Stano)

PRAHA – Aňa Geislerová (30) a Táňa Vilhelmová (28), společně s režisérem Sergem Butkem, už počtvrté pořádají trojdenní Vánoční bazar v Mokré čtvrti! Název prý souvisí s tím, že nápad se zrodil v hospůdce, kde trojice kamarádů uvažovala o tom, že by si sami otevřeli kavárnu nebo aspoň kiosek.

„Aňa najednou řekla, že nejsme schopni ani udělat vánoční bazar, který jsme plánovali asi tři roky. A to nás nakoplo,“ prozradila Vilhelmová. „První den se vybírají věci do prodeje, další dva dny se prodávají,“ upřesňuje Geislerová. Kromě bazaru se už těší i na jeho vyvrcholení – kabaret v pražském Lucerna Music baru 18. prosince »s chaotickým programem plným úžasných hostí«, jak říká herečka. Těmi budou Jiří Macháček, Jiří Schmitzer, Dara Rolins nebo Matěj Rupert. Finanční výtěžek z Vánočního bazaru putuje rovným dílem do tří sdružení. Tentokrát to opět bude Nadace Terezy Maxové, dále vsetínský hospic Letokruhy a o třetím sdružení potřebujícím charitativní pomoc se ještě jedná.

18.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.