Uniklo z Primy! Ivana Gottová: Takhle si ji hýčkají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Uniklo z Primy! Ivana Gottová: Takhle si ji hýčkají!

O Ivanku po celou dobu focení pečovala vizážistka a stylista.
O Ivanku po celou dobu focení pečovala vizážistka a stylista. (TV Prima)

Moderátorka VIP zpráv Ivana Gottová (36) se na chvíli stala modelkou. Pro Primu totiž nafotila novou kolekci fotografií, která je ale zatím přísně tajná. V šatech, mimo jiné od dvorní návrhářky Beaty Rajské (49), Ivana pózovala fotografovi několik hodin.

O manželku Karla Gotta (72) se celou dobu starali vizážistka Lucie Gibodová a stylista Jan Bán. „Pracovali jsme na fotografiích, kterými se bude prezentovat televize Prima,“ přiznala Aha! Ivana, jež má na snímcích speciálně učesané vlasy.

Moderátorka strávila v ateliéru celý den. O malé dcerky Charlottku (5) a Nellynku (3) se doma staral tatínek Karel Gott (72), který je na svoji ženu velmi hrdý. „Mám radost, že ji ta práce baví! Velmi na sobě pracuje, dělá mi radost,“ řekl nám Karel.

Gottová se o víkendu stala jednou z hvězd předávání cen TýTý. Společně s ředitelem své mateřské televize Prima Markem Singerem vyhlašovala v šatech od Beaty Rajské vítěze v kategorii Zpěvák roku. Zlaté zrcátko z díly Kurta Gebauera nakonec nepředala manželovi, ale Michalu Davidovi (51).

Zpěvák Karel Gott, mnohonásobný slavík, pěvecká legenda - veškeré novinky o Karlu Gottovi si přečtěte na www.ahaonline.cz/karel-gott.



Přečtěte si
babatomanija
9. 6. 2014 • 17:54

Karlovi je bohužel již 74 roků a bude mu za měsíc 75 roků. Ivanka je povahou svačka ale bez talentu na cokoli, tak si vypomohla manželstvím.

mandat
2. 6. 2012 • 08:26

To je tedy zajimava informace. Jak to ta zenska stihne.Cely den se musi biflovat tri vety,co bude rikat na VIP a jeste musi nekolik hodin pozovat na foceni.Ta by si zaslouzila medajli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.