Zpustlý hrob Stelly Zázvorkové: Zásadní proměna! Ale stále tu chybí jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpustlý hrob Stelly Zázvorkové: Zásadní proměna! Ale stále tu chybí jméno!

Stella Zázvorková
Stella Zázvorková (Aha! – Martin Hykl, ara)

Hnulo se v něm svědomí! Synovec legendární herečky Stelly Zázvorkové (†83), architekt Jan Zázvorka ml. (54), konečně po upozornění Aha! zvelebil hrob své tety.

Den před nedožitými 90. narozeninami připomínalo místo posledního odpočinku Zázvorkové na hřbitově v pražském Motole spíš smetiště. Teď už je hrob uklizený. A konečně ho ozdobila květina!

Poražená váza, pohozená fotografie – a žádné květiny! Tak to na hrobě Stelly Zázvorkové vypadalo minulý pátek. Hereččin synovec Jan Zázvorka ml. hned v sobotu na hřbitov v Motole vyrazil a místo posledního odpočinku své tety v den jejích nedožitých 90. narozenin upravil.

„Přinesl jsem jí i květiny,“ potvrdil Aha! Zázvorka. K vytesání jména své tety na náhrobní desku se ale stále nemá. Sliboval to už před pěti lety, kdy urnu s ostatky Stelly do hrobu ukládal. Na desce je mimo jiné jméno hereččiny dcery Jany Kateřiny Kopecké (†15), která spáchala sebevraždu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.