Trapas v Hlasu ČS: Dara a Rytmus neznají jména soutěžících! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Trapas v Hlasu ČS: Dara a Rytmus neznají jména soutěžících!

Dara Rolins s Rytmusem (vlevo).
Dara Rolins s Rytmusem (vlevo). (Aha! – David Kundrát)

Dara Rolins a její milenec Rytmus v přímém přenosu opět ukázali, jak »vážně« berou soutěž Hlas Česko Slovenska. Nejenže zanedbávají své svěřence, ale pokud jde o konkurenční týmy, neznají ani jména soutěžících!

Pro oba kouče je důležité, aby byli vidět na obrazovce, a jak dopadne soutěž, není přímo v jejich zájmu. Nevědomost Rytmuse se projevila, když měl zhodnotit tým Michala Davida. Jako nejslabší článek vybral Alžbětu Pažoutkovou. Ve skutečnosti se ale jmenuje Pažoutová a Dara se po chvíli zaváhání raději zmohla jen na její křestní jméno.

Alžběta Pažoutová musela Hlas nakonec opustit, protože Michal David dal před ní přednost Brunu Oravci. „Chtěl jsem Rytmusovi ukázat, že to není žádný barový zpěvák,“ hájil svého oblíbence.

„Jsem ráda, že jsem tady byla. Myslím si, že do takové soutěže vůbec nepatřím,“ rozloučila se s Hlasem Alžběta, která chce dát přednost vlastní tvorbě.

V týmu Dary Rolins se o postup utkali David Bisek a Katarína Demská. Přestože vystoupení Kataríny odsoudil Rytmus, Michal David i Pepa Vojtek, Dara Rolins poslala do dalšího kola právě ji.

Jsme u toho! Show Hlas ČeskoSlovenska hýbe Českou a Slovenskou republikou. Rozhodující je HLAS - veškeré zákulisní informace sledujte na www.ahaonline.cz/hlas-cesko-slovenska.




Přečtěte si
verona010
20. 4. 2012 • 08:48

Darina je hloupá nána. Jen se předvádí polonahá. Hlavně ať si pamatuje jméno "ROTREKL"A měla by se vrátit s tím svým debilem do salaše na Slovač.

herecka
17. 4. 2012 • 20:40

Pravda, z dob základní školy si toho Darina moc nepamatuje, má IQ pokojové teploty. Ale zas v té době získala "neocenitelné" zkušenosti "z jiných oblastí"....

herecka
17. 4. 2012 • 20:38

Ti dva jen hrají divadlo před celým světem, předvádějí hranou lásku a jsou trapní. Darina si nepamatuje jména svých svěřenců? Hm, ale nic seriozního od ní čekat ani nemohli. Hlavně aby si dobře pamatovala jméno Jindřicha Rotrekla....

elis3
17. 4. 2012 • 19:35

To je ale úroveň diskuze bohatý a hillarko!Jak na tom světě můžete existovat?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.