Královny plesu: Známe vítězky cen redakce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Královny plesu: Známe vítězky cen redakce!

1. místo: Lenka Mišáková z Prahy
1. místo: Lenka Mišáková z Prahy (www.kralovnaplesu.cz)

Soutěž Ahaonline.cz Královna plesu sice skončila už v úterý a vítězky obou kol tak jsou již známé, ceny ale rozhodně nebyly rozdány všechny. Zbývalo ještě udělit celkem pět cen redakce. Podívejte se, které fotky vyhrály.

Ve speciální kategorii Ceny redakce zvítězila Lenka Mišáková z Prahy a získává tak fotoaparát Samsung L310w a stříbrný diopsidový přívěsek. Fotka splňuje všechna kritéria, která splňovat má, navíc redakce ocenila fakt, že si Lenka krásnou plesovou róbu ušila sama. Věříme, že se krásný fotoaparát bude talentované módní návrhářce v budoucí kariéře hodit.

Druhé místo za statečný boj v soutěži obsadila Monika Kubernátová z Uherského Hradiště a získala tak Stříbrný náhrdelník Viceroy z e-shopu inšperky.cz. Třetí místo patří nejstarší přihlášené retrofotce, která současně neobsadila žádné vítězné místo v prvním ani druhém kole. Za fotku dědečka z hromadné plesové fotky z roku 1931, vyhrává  Veronika Přidalová z Němčic nad Hanou krásné ocelové náušnice Viceroy.

Z kulmy od Rowenty věnovanou e-shopem hobbyman.cz se bude díky čtvrtému místu moci radovat Denisa Gregorová z Mladé Boleslavi a doufáme, že radost bude mít i páté místo – Markéta Coufalová z Ostrova. Dostává od nás vysoušeč vlasů Grundig.

Všem vítězkám gratulujeme! A nezapomeňte, pokud vás baví s námi soutěžit, sledujte nás. Chystáme opět spoustu zábavných soutěží o skvělé ceny.

Všechny fotografie najdete na www.kralovnaplesu.cz



Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.