Soutěž Královna plesu: V pudrovém odstínu hvězdou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Soutěž Královna plesu: V pudrovém odstínu hvězdou!

Kateřina - Návrhářka Tereza: Zlatá barva je velmi moderní a blondýnkám navíc sluší. Bílá vsadka příjemně odlehčuje  nejen v barevnosti, ale v tomto podání také zeštíhlí i protáhne postavu. Jen bych takové šaty viděla mnohem raději na mamince maturantky. Na mladou dívku zbytečné usedlý a neforemný model.
Kateřina - Návrhářka Tereza: Zlatá barva je velmi moderní a blondýnkám navíc sluší. Bílá vsadka příjemně odlehčuje nejen v barevnosti, ale v tomto podání také zeštíhlí i protáhne postavu. Jen bych takové šaty viděla mnohem raději na mamince maturantky. Na mladou dívku zbytečné usedlý a neforemný model. (www.kralovnaplesu.cz)

Semifinálové internetové hlasování v oblíbené soutěži plesu je v plném proudu. Fotka, která je zatím průběžně první, už má přes 10 000 hlasů!

Stále však máte čas konečné složení třicítky finalistů ještě změnit, hlasování končí v pátek, 24. února v pravé poledne. Mezitím se ale můžete podívat, tak jako každou neděli, na trojici TOPovaných fotografií, které pro vás opět ohodnotila módní návrhářka Tereza Sabáčková.

Líbí se vám? Máte i vy pěknou fotku z plesu a chcete vyhrát ceny za více než 120 000 korun? Do druhého kola soutěže ji můžete přihlásit už teď na www.kralovnaplesu.cz nebo www.ahaonline.cz/kralovna.

Autor:  lc

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.