Speciál Aha!: Plesová sezona je tu! Vše, co potřebujete vědět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Speciál Aha!: Plesová sezona je tu! Vše, co potřebujete vědět!

Plesy, to jsou místa setkávání a konverzace.
Plesy, to jsou místa setkávání a konverzace. (Profimedia.cz)

Tak už je tady zase ten krásný čas plesů, bálů a tanečních zábav. Hodíme se do gala a vyrážíme do společnosti. Je to tak přece každý rok – sháníme šaty, frak musí do čistírny, zkoušíme, zda nám všechno padne. Možná v tu chvíli i znejistíme, jestli víme skutečně všechno o plesech.

Víme, jaké zvolit doplňky? Co letos frčí? Jak se vlastně chovat? Co oprášit etiketu? Tohle všechno najdete v příloze Nedělního Aha! o plesové sezoně 2011/12.

Máte doma fotku v plesových šatech? Zúčastněte se naší soutěže a staňte se Královnou plesu. Ve hře jsou ceny za 120 000 korun!

Pokud chcete, aby byla vaše fotka více vidět a získala si víc fanoušků do internetového a posléze sms hlasování, můžete ji pomocí TOPovací SMS posunout do horní části homepage. Chcete-li zvýraznit své foto rámečkem, nahrát si víc fotek do fotoalba, nebo vyměnit u fotoalba titulní foto, aktivujte si formou SMS speciální službu Foto+.

1163657:gallery:true:true

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.