Vojnar a Krupská se krutě vysmáli vesničanům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vojnar a Krupská se krutě vysmáli vesničanům!

Poněkud krutá Velikonoční pomlázka Petra Vojnara a Naděždy Krupské
Poněkud krutá Velikonoční pomlázka Petra Vojnara a Naděždy Krupské (Petr Moidl)

Výsměch a pohrdání »obyčejnými« českými lidmi z vesnice, kteří ctí tradiční velikonoční zvyky! Tak by se dala nazvat série fotografií, které nafotili moderátor Petr Vojnar (36) a travesti umělkyně Naděžda Krupská (34)!

Této známé dvojici opravdu není nic svaté. Z vesničanů si dělají drsnou legraci a otevřeně dávají najevo svou nadřazenost vůči nim! Na naši otázku, zda už to trošku nepřehnali, Vojnar jen arogantně odsekl: „Dělám si, co chci!“ A pokračuje další urážkou: „Soukromě jsem si ty fotky nazval »Tajný sen ušlápnutého vesničana«!“

Fotky podle nich znázorňují myšlenkové pochody běžného vesnického muže, pro kterého jsou Velikonoce jen důvodem k tomu, aby ženu pořádně zbil! „Ano, zesměšňujeme vesničany!“ nedrží se zpátky ani Naděžda a dodává, že největší problémy ji při focení dělalo zahrát útrpný pohled.

„Kdykoliv jsem se podívala na Vojnara, dostala jsem záchvat smíchu!“ Nakonec se ale přemohla, protože rány na zadku, které ji vizážistka Marika Janečková líčila přes dvě hodiny, byly jak pravé! „Až jsem si to nakonec vsugerovala tak, že mě to fakt bolelo,“ popisuje Naděžda.

 No, tak to jsme opravu zvědaví, do koho se tahle povedená dvojka »obuje« příště!





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.