Zpěvačka Ilona Csáková: Strach o miminko! Musela změnit jídelníček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Ilona Csáková: Strach o miminko! Musela změnit jídelníček!

Kateřina Cajthamlová (vpravo) doporučila Iloně luštěniny, vločky, rýži, kuskus... Také musí důkladně číst složení potravin.
Kateřina Cajthamlová (vpravo) doporučila Iloně luštěniny, vločky, rýži, kuskus... Také musí důkladně číst složení potravin. (Aha! – Martin Hykl, TV Prima)

Zpěvačka Ilona Csáková (41) se spolu s manželem Radkem Vonešem (40) a synkem Danielem (2,5) těší na nový přírůstek do rodiny.

Za svůj požehnaný stav přitom vděčí pořadu »Jste to, co jíte!«. Až díky speciálně upravenému jídelníčku od Kateřiny Cajthamlové (49) a Petra Havlíčka (44) totiž otěhotněla a už za necelého půl roku se stane podruhé maminkou.

„Když se o mně produkce před časem dočetla, že bych chtěla další miminko, oslovili mě ohledně speciálního dílu pořadu. Ten pojednává o tom, co by měly ženy jíst, aby se jim podařilo otěhotnět a aby jejich tělo bylo zdravé a jejich miminko mohlo v bříšku růst co nejlépe. A povedlo se! V průběhu natáčení jsem vážně otěhotněla,“ raduje se Csáková, která je na počátku druhého trimestru.

„Šlo i o to, jak správně jíst v průběhu těhotenství, aby miminko mělo pro vývoj ty nejlepší »stavební látky« a narodilo se zdravé,“ prozradila Aha! Csáková, kterou pořad i trochu vystrašil.

„Začala jsem číst veškerá složení potravin a jsem zděšená, co vše v tom jídle je. Samé náhražky a nezdravé věci,“ kroutila hlavou Csáková, které se od té doby nákupy pěkně protáhly. „Skoro půl hodiny mi zabere čtení složení všeho, co kupuju, ale stojí to za to. Je to přiměřená daň tomu, že chci žít dlouho a chci mít zdravou rodinu,“ dodala Csáková.

Co radí Ilona?

Špatné jsou tuky a náhražky. Čtěte složení!

Když koupíte potraviny plné náhražek, tak máte stejně za chvíli hlad, protože se jen »zaplácnete«.

Kupte toho méně, ale kvalitnějšího. Nekupujte uzeniny, ale kvalitní šunku.

Vařím i nezdravé, třeba svíčkovou, ale když použijete kvalitní suroviny a nesmažíte na přepáleném tuku, tak to občas neuškodí.

Vařím lehká jídla, nezahušťuji, hodně používám kuskus a rýži. Maso dělám přírodně a vařím zeleninové, hlavně luštěninové polévky. Miluju třeba dýňovou polévku.

Jezte i ovoce.



Přečtěte si
p.r.d.e.l..hillarka
7. 4. 2012 • 20:20

...prosim tě, mohl by si přestat dýchat?? Dusím se

lysohlavek02
7. 4. 2012 • 19:01

zato ty smrdíš i na fotografii.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.