Monika Absolonová na Tháliích: Měla starost o prarodiče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Monika Absolonová na Tháliích: Měla starost o prarodiče!

Absolonová dorazila do Národního divadla ve slušivém účesu.
Absolonová dorazila do Národního divadla ve slušivém účesu. (Aha! – Martin Hykl, Profimedia.cz)

Hvězdou Thálií byla vedle Jany Hlaváčové také Monika Absolonová (35), kterou kromě snoubence Vratislava Jandy (44) doprovodili i prarodiče. Právě o ty měla zpěvačka největší starost.

Absolonová byla nominována a nakonec i oceněna za roli Fanny Briceové v muzikálu Funny Girl, který od loňského podzimu uvádí Severočeské divadlo opery a baletu Ústí nad Labem.

„Nemám nervy z toho, jestli tu cenu dostanu, ale z babičky a dědy, kteří mě přijeli podpořit. Oni totiž na takové akce nechodí. Mám o ně starost! Děda říkal: My tedy přijedeme, ale dostaneš to, ne?“ řekla Nedělnímu Aha! před začátkem galavečera Monika.

Do Národního divadla dorazil i budoucí šéf Divadla na Vinohradech Tomáš Töpfer (61), který byl nominován za roli Henryho Higginse v představení My Fair Lady, jež uvádí stále ještě jeho domovská scéna – pražské Divadlo Na Fidlovačce.

Ceny Thálie opět moderoval herec Antonín Procházka (58), režie se ujal Honzík z Arabely Ondřej Kepka (42). Po roční pauze, kterou způsobily ekonomické problémy, se po předání cen Thálie opět uskutečnil raut v prostorách Novoměstské radnice na Karlově náměstí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.