Válka v rodině Heleny Vondráčkové pokračuje! Jiří Vondráček obvinil Martina Michala: Dlužíš miliony Dejdarovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Válka v rodině Heleny Vondráčkové pokračuje! Jiří Vondráček obvinil Martina Michala: Dlužíš miliony Dejdarovi!

Martin Michal podává na bratra své ženy trestní oznámení.
Martin Michal podává na bratra své ženy trestní oznámení. (Aha! – D. Kundrát, M. Hykl, D. Černovský)

Už už to vypadalo, že po smrti tatínka Heleny Vondráčkové (64) Jiřího (†90) zavládne ve zpěvaččině rodině klid. A že sourozenci Helena a Jiří přestanou vést válku. Jenže teď to tak nevypadá!

Jiří navíc do sporu zatáhl další slavné jméno. Helenin bratr se totiž v tomto týdnu objevil jako svědek v jednom soudním procesu. A prohlásil, že sestřin manžel Martin Michal (51) může za finanční krach herce Martina Dejdara (47). Ten před časem prodělal kalhoty na produkování filmu Panství.

„Jiří Vondráček před soudem mimo jiné prohlásil, že Dejdar kvůli mně zkrachoval, protože jsem mu nedal slíbených patnáct milionů. Což je prokazatelná lež,“ popsal Aha! Martin Michal.

Dejdar je na dovolené v Rakousku, proti Vondráčkovu tvrzení se však už ohradil jeho manažer Roman Roun.

„Pan Michal Martinu Dejdarovi před natáčením filmu Panství nabízel, že do toho půjde jako koproducent s patnácti miliony. Martin to ale tenkrát odmítl, protože už nebyl důvod si půjčovat. To, že mu pan Michal nepůjčil a Martin se kvůli tomu dostal do dluhů, je nesmysl! Panství skončilo finančním průšvihem, protože zahraniční partner podvedl Martina. V tom pan Michal vůbec nefiguroval,“ říká Roun.

„Podáme na pana Vondráčka trestní oznámení pro křivé svědectví. Budeme žádat písemnou omluvu a finanční satisfakci,“ dodal Martin Michal.



Přečtěte si
bobina
27. 3. 2012 • 08:36

že se ten pán co drží na prknech národní poklad dal na cestu klidu,ale nezklamal! Je to pán,který nade vše miluje naše české soudy a soudnictví a tak je tam lehem. Notně posílen pár vyhranými spory jde do všeho a snaží se tak zajistit sobě a hlavně své Helence slušnou pověst,což se mu i docela daří,protože tato zpěvánka má stále svá koncertní vystoupení nabitá k prasknutí a lidé jí jak je vidět stále milují! Já jsem asi trochu jiná,mě je z ní na blití a toho jejího spoluložnicového machra bych postavila před soud pro mršení a hanobení lidstva zjevem,hloupostí a zákeřností,ale to u nás není bohužel trestné!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.