Zlata Adamovská a Petr Štěpánek: Už plánují líbánky?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek: Už plánují líbánky?!

Zlata Adamovská s Petrem Štěpánkem
Zlata Adamovská s Petrem Štěpánkem (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, DavidKundrát, Alexandr Malachovský, Petr Novotný, ara)

Sotva herec Petr Štěpánek (64) pochoval svoji manželku Vlastu Janečkovou (†77), už jeho milenka Zlata Adamovská (52) plánuje společnou dovolenou.

Herečka Zlata Adamovská (52) momentálně natáčí dva seriály najednou, do toho hraje v divadle a pečuje o rodinu. Není divu, že už se nemůže dočkat léta. Jak se svěřila magazínu Aha! TV, plánuje dovolenou do slunné Itálie.

„Natáčím Ordinaci v růžové zahradě a do toho Sanitku. Večery trávím v divadle. K tomu dabing. Je toho opravdu moc! Volný čas opravdu žádný nemám,“ řekla nám Zlata, pro kterou je nejlepší relaxací cestování. „Zajedu třeba do některé světové metropole a prožiju tam několik dní,“ svěřila se.

Nejbližší cestu plánuje herečka na léto. „Moc ráda bych vyrazila do Toskánska, tak snad se mi to povede,“ dodala Zlata. Do Itálie s ní s největší pravděpodobností odjede Petr Štěpánek (má v Toskánsku známé), jemuž před několika dny zemřela manželka – režisérka a scenáristka Vlasta Janečková (†77).

Ta se několik let potýkala se závislostí na alkoholu a psychickými problémy. Adamovská a Štěpánek dosud svůj vztah z pochopitelných důvodů oficiálně nepřiznali. Společná dovolená je ta nejlepší příležitost.



Přečtěte si
winterfreshka
13. 3. 2012 • 09:51

Koukám,paní,u Vás bych o té slušnosti také pochybovala .

lepabrena
11. 3. 2012 • 20:51

Hillarko, nech si to pro svého boháče- chápu, že ty žiješ jen z blbosti chlapů- možná i opilých, které si vybíráš u heren nebo když jsou na hadry cestou z hospody- takže tyto úvahy jsou nad možnosti tvého uvažování a podle sebe soudím tebe. Ale v ulici jsme měli před časem bordel- kam chodili chlapi - ale prostitutka byla mladá štíhlá kočička ve věku 20 let- proto je mi jasné, jak v té velké konkurenci těžce sháníš kšefty!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.