Milenci Ujfaluši a Vignerová se poprvé ukázali světu: Ty moje prdelko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milenci Ujfaluši a Vignerová se poprvé ukázali světu: Ty moje prdelko!

Ujfaluši a Vignerová poprvé na veřejnosti aneb první holení od lásky.
Ujfaluši a Vignerová poprvé na veřejnosti aneb první holení od lásky. (Aha! – Mária Rušinová)

Tohle byla vskutku rajcovní premiéra. Slavný fotbalový světoběžník Tomáš Ujfaluši (33) a jeho láska Aneta Vignerová (24) se poprvé předvedli světu. Půvabná modelka svého miláčka na reklamní akci dokonale oholila.

Stoper Galatasaraye Istanbul často nosí pirátský vous a na hřišti bývá ostrý jako žiletka. Tvrdil, že je před procedurou klidný, ale přece jen se trošku orosil.

„Začal jsem se holit v osmnácti proto, aby mi rostly vousy. Vždycky jsem to dělal sám, tohle je poprvé,“ povídal. „Tobě se třese ruka. Namoč si to. Tady můžeš přitlačit. Potřebuješ navigaci?“ popichoval krásnou lazebnici s luxusními mírami 86 – 63 – 92.

Povedlo se. Aneta měla svého holobrádka a na tvářičku hladkou jako dětská prdelka mu vtiskla polibek. Nad otázkou, jestli by se od Tomáše nechala také oholit, jen zamrkala očima a špitla: „Nezlobte se, ale to je příliš soukromá věc.“

A jak to tihle dva spolu vlastně mají? Nechystají třeba tajnou svatbu? „Mám zatím jen fotbalové plány,“ nechtěl nic prozradit »Ujfi«.

„Poznala jsem Tomášovu rodinu a o budoucnosti se samozřejmě bavíme. Ale teď pendluji mezi Prahou a Istanbulem, kde chodím Tomášovi fandit na fotbal. Vždyť přece víte, že láska hory přenáší,“ usmála se zamilovaná Aneta.



Přečtěte si
guliver
28. 2. 2012 • 19:11

ty moje ***ko - ty moje blbe usate torpedo )) hnusna blba a z Havirova to je smrtelna kombinace

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.