Nechutný útok na Vignerovou! Tančí ve strip klubu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nechutný útok na Vignerovou! Tančí ve strip klubu?

Tanečnici Petru někdo vydával za Anetu Vignerovou.
Tanečnici Petru někdo vydával za Anetu Vignerovou. (neonclub.cz)

Do redakce Aahaonline.cz přišla fotka striptérky z luxusního pánského klubu, kterou měla být údajně Miss ČR 2009 Aneta Vignerová!

Ačkoliv to tak na první pohled možná vypadá, na druhý pohled už je jasné, že sexy dívka opravdu nemá s vítězkou někdejší celostátní soutěže krásy cokoliv společného.

„Je to tak, někdy si mě lidé pletou se slečnou Vigerovou, ale nemáme spolu nic společného. Někdy ale musím říct, že mě to potěší,“ řekla nám tanečnice Petra, která v klubu Neon pracuje už nějakou dobu jako tanečnice u tyče. A atmosféru si pochvaluje. „Narozdíl od jiných klubů, kde jsem pracovala je to tady rodinné a lidové,“ dodává.

Že si její tělo pletou s vítězkou Miss ale Petra zatím jinak než u tyče nezužitkovala. Jak nám prozradila, dala přednost cestování po nejrůznějších klubech v Itálii, ve Švýcarsku a dalších státech a přestože jí nabídky na modeling chodily jako na běžícím páse, všechny do jedné odmítla. „Baví mě prostě odmalička tančit,“ uzavírá.



Autor:  onl

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.