Nový šéf Divadla na Vinohradech Tomáš Töpfer: Tajné jednání s Havlovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nový šéf Divadla na Vinohradech Tomáš Töpfer: Tajné jednání s Havlovou!

Töpfer a Havlová jsou letití přátelé. Změní se jejich vztah, když teď bude Dagmar šéfovat?
Töpfer a Havlová jsou letití přátelé. Změní se jejich vztah, když teď bude Dagmar šéfovat? (Aha! – Marek Pátek, ČTK)

Ještě ani nezačalo jeho funkční období a už pořádně tahá za nitky! Herec a senátor Tomáš Töpfer (51), který od 1. září usedne do křesla ředitele Divadla na Vinohradech, podle informací deníku Aha! tajně jednal s momentálně největší hvězdou této pražské scény a se svojí kamarádkou Dagmar Havlovou (58). Chtěl si ji pojistit, aby neodešla, tak jako se k tomu chystá např. rozčilený herec Ladislav Frej (70)?

Töpfer se měl s Havlovou sejít ve čtvrtek odpoledne. Poté, co ho deník Aha! kontaktoval, ale odmítl schůzku s herečkou jakkoliv řešit. „Bez komentáře,“ zněla jeho odpověď.

Bývalá první dáma momentálně ve vinohradském divadle pouze hostuje v představeních Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! a Marie Stuartovna. „Töpfer se bojí, aby neodešla! Chtěl vědět, co si o změnách ve vedení myslí,“ řekl deníku Aha! jeden ze členů souboru, který je s Dagmar v kontaktu.

Havlová se na setkání možná také zastala svých rozčilených kolegů – např. Ladislava Freje (70) – kterým vadí, že končící šéf Divadla na Vinohradech Jindřich Gregorini zastavil po konzultaci s Töpferem přípravu hry Amadeus, která měla mít premiéru 25. května.

„Že tu hru zakázal, považuji za nehorázný čin! S tím člověkem nechci nic mít, je to idiot, to raději půjdu o dům dál,“ řekl deníku Blesk legendární herec Ladislav Frej, který měl v představení ztvárnit rakouského císaře Josefa II.

„Podívejte se, snažím se dramaturgický plán konzultovat. Projít uzavřené smlouvy. Aby to bylo ekonomické, ale na druhou stranu aby nové vedení nereprezentoval příští sezonu někdo jiný. Amadea chci odložit na podzim,“ oznámil ke svým krokům v oficiálním prohlášení Töpfer, kterého evidentně čekají perné dny.



Přečtěte si
komodor
26. 2. 2012 • 09:16

Tim chtel/a rict ze mu neni 51 jak se uvadi v clanku ale 61. Tahne mu proste na 70 tku tak to opravdu revolucni zmena nebude! Jo jura to on je s modrou knizkou v kapse jinak by tuhle trafiku nedostal. Frej ma naprostou pravdu ve svem vyjadreni k tomuto ritolezci ODS!!!

mnpv
26. 2. 2012 • 07:27

2012-1951= 61 Nevím co jste tím chtěl/a říct, ale aspoň spočítat byste to mohl/a dobře. Ono nezáleží, kolik je komu roků,o tom to není. Někdo je starý ve třiceti a někdo v pohodě v sedmdesáti. Podívejte se na Kamilu Moučkovou jak to umí roztočit a to jí táhne na devadesát.

va45
26. 2. 2012 • 02:12

Jak se tem Töpfer pěkně vybarvuje.Naskočí do politiky a ODS a hned ze sebe začne dělat vola.Co funguje se likviduje,natahají se kamarádi ostatní se vyháží.Vynohradské divadlo bude dostávat největší dotace a nebude dlouho trvat a bude se divadlo renovovat.To všechno zařídí pán senátor z ODS.Ostatní utřou hubu.

laetitia
25. 2. 2012 • 19:09

Pan herec se narodil 10.ledna 1951 nemůže mu tedy být 51 let ! Takže už to holt taky není jura ! To bude opravdu revoluční přeměna Na Vinohradech !!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.