Poslední šance vyhrát VIP lístky na Bídníky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Poslední šance vyhrát VIP lístky na Bídníky!

Monika Absolonová a Tereza Mátlová v muzikálu Bídníci.
Monika Absolonová a Tereza Mátlová v muzikálu Bídníci. (Bídníci)

Chcete vidět hvězdy muzikálu Bídníci naživo? Pak máte poslední šanci vyhrát celkem 4 VIP vstupenky na premiéru, která je pouze pro zvané! Jako celebrita se pak můžete cítit i na afterparty, kde si bude vítěz s doprovodem pochutnávat na vynikajícím rautu. Šanci ale máte jen do pátečního poledne!

Co pro to musíte udělat? Stačí se podívat do naší zábavné aplikace www.KVIZOVNIK.cz a užít si spoustu zábavy! Vyzkoušejte si jeden z testů, odpovězte správně na pět otázek plus jednu prémiovou a cena může být vaše.  Ve hře jsou jak trojcédéčka, tak i 2x VIP vstupenka (plus doprovod) na 1., respektive 2. premiéru muzikálu s pozvánkou na raut v rámci afterparty.

Právě tam se budete moct setkat jak s různými  významnými osobnostmi, kteří jsou na slavnostní premiéry zvaní v roli hostů, tak i s hvězdami muzikálu, jako jsou Marta Jandová, Kateřina Brožová, Daniel Hůlka, Monika Absolonová, Magda Malá a mnozí další.

Ale pozor! Soutěž končí už úderem páteční 12 hodiny. Pospěšte si proto, aby vás někdo nepředběhl. Neváhejte a hrajte ZDE:

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.