Petr Janda: Syna se nedočká, bude to čtvrtá dcera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Janda: Syna se nedočká, bude to čtvrtá dcera!

Petr Janda s manželkou Alicí čekají  dceru.
Petr Janda s manželkou Alicí čekají dceru. (Kundrát, Hykl)

Poté, co se ukázalo, že je manželka rockera Petra Jandy těhotná, bylo jasné, že frontman Olympiků doufá v narození syna. Jak ale tušil, jeho přání se nevyplní. Lékaři potvrdili, že se stane otcem čtvrté dcery Rozárky.

„Samozřejmě, že bych byl šťastný, kdybychom měli kluka, příliš v to však nedoufám. Mít syna bylo sice důvodem našeho snažení, když to ale bude holka, určitě se zlobit nebudu,“ svěřil se Petr Janda před časem v rozhovoru pro deník Aha!, když jeho žena Alice potvrdila těhotenství. A zpěvákovy obavy, že se syna nedočká ani tentokrát, se naplnily.

„Je to tak, budeme mít holčičku, Rozárku. Už nám to potvrdili na ultrazvuku,“ řekl nám Petr Janda na otevření nového luxusního klubu Cavalli. Smutek, že se nedočká chlapečka, po němž touží od smrti syna Petra, ale na sobě nedal znát. „Jsem rád, i když to bude už čtvrtá holka, hlavně když bude zdravá. Alice už má pořádné bříško a moc se na nový přírůstek do rodiny těšíme,“ usmíval se.

Kvůli tomu, aby zdraví dítěte neohrozili, dokonce zrušili plánovanou dovolenou v Americe. „Kdyby se něco stalo, vyčítali bychom si to do smrti, pojedeme raději až se malá narodí,“ vysvětlil a dodal, že mu teď dělá velkou radost dcera Anežka. „Je to tátova holka, moje zlatíčko, pořád mě objímá a pusinkuje,“ chlubil se.

A z jeho pozornosti neuniká ani dcera Marta, který chystá novou desku. Petr na ní po očku dohlíží a už se nemůže dočkat, až spatří dílo světlo světa. „Na můj vkus už ji dělá docela dlouho, tak bych uvítal, kdyby přidala na tempu,“ řekl v legraci na oko kriticky. I Marta už se jistě třetí sestry nemůže dočkat…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.