Miss aerobik už má auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss aerobik už má auto!

Kateřina Wiesnerová měla z auta velkou radost.
Kateřina Wiesnerová měla z auta velkou radost.

PRAHA – Miss aerobik Kateřina Wiesnerová už má auto doma! Jedenáctá vítězka soutěže si vůz Hyundai Getz, který vyhrála, již odvezla domů. A deník Aha! jako mediální partner soutěže byl exkluzivně u toho.


PRAHA – Miss aerobik Kateřina Wiesnerová už má auto doma! Jedenáctá vítězka soutěže si vůz Hyundai Getz, který vyhrála, již odvezla domů. A deník Aha! jako mediální partner soutěže byl exkluzivně u toho, když ho devatenáctiletá kráska ze Záluží na Plzeňsku přebírala od Jiřího Novotného, spolumajitele společnosti iiCar v Brandýse nad Labem.

Pod jeho dohledem okamžitě vyrazila na krátkou zkušební jízdu. „Jezdí skvěle,“ pochválil missku Novotný. „Řidičák mám teprve rok, tak to ještě není žádná velká sláva,“ oponovala mu Kateřina, kterou na malou slavnost přivezla maminka. I ona měla velkou radost, protože v rodině Wiesnerů odpadne dohadování mezi ní a dcerou, kdo pojede autem. „Ale samozřejmě, spokojenější jsem já,“ usmívala se nová Miss aerobik a láskyplně hladila kapotu stříbrného krasavce. A netrpělivě čekala, až bude moci vyrazit za »vlastním« volantem na západ Čech.


Autor: Miroslav Graclík
Foto pro Aha!: Zbyněk Čejka/Care Alfa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.