Kornová žije v zámečku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kornová žije v zámečku!

Kateřina Kornová se stáhla do ústraní a s manželem a dětmi žije mimo Prahu.
Kateřina Kornová se stáhla do ústraní a s manželem a dětmi žije mimo Prahu.

PRAHA – „Stále jsem moc smutná ze ztráty svého dítěte,“ svěřila se deníku Aha! Kateřina Kornová (38), která před časem přišla o vytoužené miminko, jež čekala se svým manželem Jiřím Pořízkem (43).


„Je to mezi nebem a zemí. Nic nechci plánovat a věcem nechávám volný průběh, snad se nám s manželem poštěstí, a já znovu otěhotním,“ dodala optimisticky Kateřina.

Kornová nyní věnuje veškerý volný čas svým dvěma dětem, jež má z prvního manželství se zpěvákem Jiřím Kornem, a domácnosti, kterou vybudovala se svým současným manželem v luxusním zámečku na venkově. Bývalá sexy modelka, která dříve ukázala své vnady nejednomu lechtivému časopisu, se před třemi roky stáhla do ústraní a největší smysl života jí dává spokojený život na venkově. „Žiji jen pro rodinu, a jsem tak šťastná,“ přiznává Kateřina.

Přesto má Kateřina Kornová i pracovní povinnosti v Praze, a tak do hlavního města denně jezdí. Narazit tak na ni můžete v jejím kosmetickém salonu, kde je i sama klientkou. Pravidelně si tu totiž nechává opečovávat vlasy a manikúrou zkrášlovat ruce, užívá si kosmetiku a k dispozici má i pedikúru. „Občas se také objevím jako host na nějaké večerní akci, ale tam většinou pozdravím přátele, a už se zase těším domů,“ dodala Kornová, která je ráda, že už pár let není středem českého šoubyznysu. Styl jejího poklidného života jí totiž naprosto vyhovuje.

Kliknutím zvětšete


Autor: Soňa Stehlíková
Foto: Lenka Hatašová/Story

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.