Absolonová nosí Pradu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Absolonová nosí Pradu?

Moniku Absolonovou na premiéru doprovodil její přítel.
Moniku Absolonovou na premiéru doprovodil její přítel. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Nej úspěšnější film letošního roku už je v Praze! Slavnostní premiéru filmu Ďábel nosí Pradu, ve kterém září oscarová Maryl Streep v roli rázné šéfredaktorky módního časopisu, si nenechali ujít třeba moderátor Petr Lesák nebo zpěvačky Jitka Zelenková a Monika Absolonová s přítelem!

„Já na luxusní módě, jako je v tom filmu, moc neujíždím, ale přiznám se, že jednou jsem si koupila hodně drahou kabelku Hugo Boss. Ale ta mi vydrží tak deset let, takže to se odpouští,“ smála se Monika Absolonová. Film, jehož premiéru uváděl zpěvák Pavel Vítek, se líbil i Petru Lesákovi, který je s módou spjatý díky pořadu České televize Vypadáš skvěle.

„Nedávno jsem byl v Paříži, a tam tento film měl zrovna premiéru. Stály se na něj dlouhé fronty, proto jsem se těšil až dorazí do Prahy. A rozhodně mě nezklamal,“ radoval se po promítání Petr Lesák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.