Hamrová svádí Krausovi syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hamrová svádí Krausovi syna

„Aby to bylo stylové, nepoužijeme při křtu šampaňské, ale nový nosič s blondýnou polijeme peroxidem,“ vysvětlil Jan Kraus a jeho syn David cédečko peroxidem opravdu polil.
„Aby to bylo stylové, nepoužijeme při křtu šampaňské, ale nový nosič s blondýnou polijeme peroxidem,“ vysvětlil Jan Kraus a jeho syn David cédečko peroxidem opravdu polil.

PRAHA – Místo šampaňského peroxid! I tak vypadal křest nového cédéčka Kraus a blondýna moderátorů Jana Krause (53) a Kateřiny Hamrové (39). Ti se rozhodli to nejlepší ze své rozhlasové show vydat pohromadě!


Pořad Kraus a blondýna vysílá rádio Frekvence 1 každé všední ráno. Populární moderátor tam pro »hloupou blondýnu« Hamrovou glosuje běžné události života. „Pořad má u posluchačů mimořádný úspěch, takže bylo logické, že dřív nebo později někoho napadne to vydat pohromadě na jediném cédéčku. A to se právě teď děje,“ řekl na úvod křtu v Perfect restaurantu prezident rádia Michael Fleischmann. „Já mám pro nějak znevýhodněné skupiny slabost a snažím se jim pomáhat. V Africe jsem proto adoptoval sirotka a v Česku se snažím pomoci blondýně,“ vtipkoval Kraus. Za kmotra šel novému cédéčku moderátorův syn David. „Miluju Honzu, ale muži nechtějí ženy, které chtějí je, takže to nesmím přiznat. Ale David se svěřil, že mu starší ženy imponují, tak bych to případně zkusila s ním, aby to zůstalo v rodině,“ tvrdila Hamrová. „Kateřino, na to zapomeňte. My si vámi nenecháme zaplevelit rodinu,“ odpověděl jí Jan Kraus.


Autor: (efk)
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.