Adélka Ferencová po »Talentu«: Kašlu na školu, budu slavnou zpěvačkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Adélka Ferencová po »Talentu«: Kašlu na školu, budu slavnou zpěvačkou!

Adélka Ferencová chce zpívat, škola je pro její kariéru překážkou
Adélka Ferencová chce zpívat, škola je pro její kariéru překážkou (TV Prima)

Devítiletá zpěvačka Adélka Ferencová sice ve finále show Česko Slovensko má talent neuspěla, ale už teď se cítí jako slavná pop star! Chystá se na hudební kariéru a předpokládá, že k tomu nebude potřebovat ani základní vzdělání.

Jaro Slávik tvrdil, že děti do zábavného průmyslu nepatří, přesto se jich ve finále sešlo dost. Vedle Ferencové i Dianka Kalasová a akrobatické duo Jo-Joo. Stačilo pár minut na televizní obrazovce a děti dostaly dojem, že jim svět leží u nohou. Adélka Ferencová sotva odchodila pár tříd základní školy a už je přesvědčena o tom, že roky strávené ve školní lavici jsou pro její talent jen ztrátou času.

„Když už si diváci myslí, že umím zpívat, budu chodit po různých koncertech a akcích. Nemůžu pak teda chodit do školy,“ řekla sebevědomě serveru Topky.sk

Pokud ale Adélka své ambice naplní, její rodiče se dostanou do střetu se zákonem. I popová hvězda totiž musí v Česku dosáhnout alespoň základního vzdělání. Lucie Bílá, jakožto vyučená švadlena, o tom ví své. Snad proto děti v soutěži varovala, že mají na kariéru ještě dost času. Sama v nich ale svou chválou a hlasem do finále vzbudila neoprávněné pocity výjimečnosti.

Ani varování Bílé ale Adélku od velkých plánů neodradilo: „Já mám na rozdíl od Dianky hlasivky v pořádku, takže budu zpívat,“ povyšovala se nad svou soupeřkou z »Talentu«.

Zatímco Adélka už je přesvědčená o tom, že v životě obstojí i bez základního vzdělání, Dianka je mírně zodpovědnější. Ani v jejím případě to ale není s učením nejrůžovější. Dříve nosila domů jedničky. Kvůli soutěži ale odsunula vzdělaní na druhou kolej a teď se spokojí s trojkami. Život ale není kabaret, děvčata…

Rodina Adélku v cestě za jejím snem plně podporuje. Ferencovi už dokonce napadli vítězství Ataie Omurzakova, který podle nich výhru získal podvodným způsobem. Moc dobře totiž vědí, jaký má jejich dcera potenciál…



Přečtěte si
mdada49
3. 12. 2011 • 08:35

A kdo to prasátko tak vymóóódil ? Jsem mile překvapena, jak jsme tady všichni zajedno. To se snad ještě nestalo ! Snad to těm hloupoučkým rodičům dojde, že ten jejich buřtík na "velký svět" nemá !!! Apropó, naposled zpívala FALEŠNĚ, to musel poznat i laik.

leninos
2. 12. 2011 • 11:09

hafyhaf
2. 12. 2011 • 10:38

ale když jsem viděla tu holčičku a četla ten článek tak se mi spíš než kariera Lucie Bílé vybavila kariera Věry Bílé

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.