Pavelka se opil, Hanychová překvapila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pavelka se opil, Hanychová překvapila

Ondřej Pavelkase na charitativním večírku věnoval především konzumaci...
Ondřej Pavelkase na charitativním večírku věnoval především konzumaci...

PRAHA - Charitativní turnaj v bowlingu pro Nadační fond dětské onkologie Krtek si hvězda seriálu Ulice Ondřej Pavelka (50) spletl s bujarou párty. Od začátku si k bowlingu nechal nosit víno a míchané koktejly.

Měl obavy ze svého sportovního výkonu, nebo se stále nemůže přenést přes rozchod s půvabnou Sabinou Královou? Velice brzy však ztratil balanc, hru musel ukončit a usedl k baru, kde se věnoval přítomným slečnám. Kromě opilého Ondřeje Pavelky přišla i herečka a »sběratelka« Českých lvů Aňa Geislerová.

Do hry sice nezasáhla, ale popovídala si s výkonným ředitelem MFF Karlovy Vary Kryštofem Muchou a jeho manželkou Martinou. „Jsem ráda, že nás podporují umělci, ale nestavíme na tom,“ sdělila Martina Muchová, která je prezidentkou Nadace Krtek »sponzorující« kliniku dětské onkologie v Brně. Na chvilku se na bowlingu zastavil zpěvák Sámer Issa s Agátou Hanychovou, která představila svůj nový účes. „Jste první, kdo mě s novým účesem vidí a fotí,“ prozradila deníku Aha! Agáta Hanychová, která si nechala zastřihnout slušivou ofinku.



Autor: Jan BURIAN
Foto Aha!: Marek PÁTEK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.