Eva Decastelo: Chce být jako Pippa Middleton! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Eva Decastelo: Chce být jako Pippa Middleton!

Carole je tajemstvím krásy Kate a Pippy
Carole je tajemstvím krásy Kate a Pippy (Profimedia.cz)

Moderátorka a dvojnásobná maminka Eva Decastelo se obléká po vzoru současné módní ikony Pippy Middleton. Moderovala módní přehlídku a slavnostní otvíračku druhého obchodu francouzské značky Vicomte A, kterou upřednostňuje nejen britská královská rodina, ale právě i Pippa Middleton. V prostorách obchodního domu Kotva se dokonce předvedla na přehlídkovém mole.

„Slyšela jsem, že si tuto značku oblíbila i Pippa a vůbec se jí nedivím. Pánové majitelé totiž odvedli úžasnou práci,“ svěřila se moderátorka, která ale netuší, jak úzká je spolupráce Pippy a dvou mladých francouzských oděvních magnátů.

Před časem se totiž dost spekulovalo, že Pippa chce své jméno spojit právě se značkou svého kamaráda, francouzského šlechtice vikomteho Arthura, který byl dokonce označován za jejího potencionálního milence.



Módní přehlídky v rámci slavnostního otevření druhého obchodu této francouzské značky se zúčastnila i zpěvačka Patricie, která v současnosti exceluje na turné Marie Rottrové.

„Byla jsem dost nervózní. Chodit sice umím odmalička, ale vůbec jsem nevěděla, jak se mám tvářit. Snad jsem to zas tak moc nepokazila,“ svěřila se Patricie.

Speciálně kvůli přehlídce přijel z Bratislavy i několikanásobný slovenský Slávik Peter Cmorík, o kterém kdysi slovenská média mluvila jako o milenci Evy Decastelo. „Jsme s Peterem dobří kamarádi. Známe se dlouho. Je to úžasný kluk a dokonce se zná i s mým manželem,“ svěřila se Decastelo, která pomáhala Cmoríkovi při výběru oblečení.

Na přehlídkovém mole se předvedla i Štěpánka Decastelo se svým synem Eliášem a snoubencem Tomášem Kobesem, se kterým již brzy chystají svatbu. A nutno podotknout, že to byla jejich společná premiérová přehlídka.



Přečtěte si
mrum
5. 12. 2012 • 16:17

co tahle malá č-za s krátkýma nohama chce stylovat, když si ještě vezme sníženej pas, nohy pak úplně jak trpaslík a chlapovi navleče žůžovou košilku... Bléééé Jinak jí nepomůže žádná značka k tomu, aby vypadala dobře. Holt s věkem se odráží nitro.

lysohlavek02
17. 4. 2012 • 19:32

(_._) ..:..

svatadala
17. 4. 2012 • 18:12

Decastelo, na Pipu nemáš a ničím. Jen ksicht máš jako pr-del, ale hnusnou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.