Brožová & Kovarčík - Usmířil je režisér | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brožová & Kovarčík - Usmířil je režisér

Krásná Kateřina Brožová je snem každého muže.
Krásná Kateřina Brožová je snem každého muže. (pro Aha!: Ondřej PÝCHA, Alexandr MALACHOVSKÝ1.4.2006)

PRAHA – Šokující návrat herečky Kateřiny Brožové (38) zpět do náruče podnikatele Petera Kovarčíka (56) má překvapivé pozadí. Tím, kdo dal Brožovou a Kovarčíka znovu dohromady, je totiž slavný režisér Jiří Adamec (57)!

Ještě před několika týdny na sebe Kateřina Brožová a Peter Kovarčík přes média plivali neuvěřitelnou špínu. Teď už o sobě zase mluví s respektem. A zřejmě i s láskou. Deník Aha! zjistil, že za pozoruhodnou změnou stojí režisér Jiří Adamec. „Petera i Kateřinu znám už poměrně dlouho a dobře. A proto bylo pro mě osobně nepříjemné, když jsem si najednou četl, co všechno o sobě tvrdí,“ přiznal Aha! Adamec.

„V jeden moment se v souvislosti s jejich spory objevilo i moje jméno, a tak bylo i pro mě důležité, aby se jejich vzájemné vztahy dostaly do normálu,“ vysvětluje úspěšný režisér. „Domluvil jsem jim proto společnou schůzku, kde si všechny věci měli vyříkat z očí do očí, a nikoliv přes média. Jsem rád, že se to podařilo,“ spokojeně konstatuje Adamec.

Brožová a Kovarčík se totiž po společném, schůzce rozhodli stáhnout všechny žaloby, které na sebe vzájemně podali. A co víc – našli k sobě znovu cestu i v lásce. Kovarčík se měl zpátky nastěhoval do vily, kde Brožová žije se svou dcerou Kačenkou. Tuto vilu Brožové Kovarčík před lety koupil a nechal ji za několik milionů zrekonstruovat. Kovarčík ovšem to, že by s Brožovou bydlel, popírá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.