Mapa vztahů pokračování úspěšného českého seriálu: Kdo s kým v Sanitce 2! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mapa vztahů pokračování úspěšného českého seriálu: Kdo s kým v Sanitce 2!

Filip Renč si je vědom, jak velká zodpovědnost na něm po převzetí režisérského žezla po Jiřím Adamcovi leží, proto každý záběr připravuje do nejmenších detailů.
Filip Renč si je vědom, jak velká zodpovědnost na něm po převzetí režisérského žezla po Jiřím Adamcovi leží, proto každý záběr připravuje do nejmenších detailů. (Aha! – Alexand Malchovský, Martin Hykl, Marek Pátek, archiv ČT, ara)

Uběhlo dlouhých sedmadvacet let od natáčení legendárního seriálu Sanitka režiséra Jiřího Adamce (63). Toho nyní vystřídal Filip Renč (46), pod jehož taktovkou se od 22. září rodí jeho pokračování.

„Mám za sebou díky Sanitce nejnáročnější natáčení, jaké jsem kdy zažil. Scény, kdy autobus plný lidí nabourá do malířského vozu a následně zraněné zachraňuje 9 sanitek, hasiči, policie i vrtulník, byly opravdu náročné.

Točili jsme to ale tak věrohodně, že dokonce přijel štáb televize Nova, aby natočili tragickou autonehodu, na kterou je upozornili projíždějící řidiči,“ smál se Renč, který plně využívá svých cenných zkušeností z kampaně »Nemyslíš, zaplatíš!«.

Jelikož bude natáčení probíhat až do června roku 2012 a na obrazovkách se seriál objeví následující rok po odvysílání původní Sanitky, přináší deník Aha! divákům mapu vztahů hlavních hrdinů!

Jak běh času zamíchal s kartami jejich osudu? Které nové postavy do děje vnesou čerstvý vítr? Která láska neustála životní zvraty, kde to naopak začalo jiskřit a v čím srdci sálá oheň nenávisti?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.