Bývalá hvězda seriálu Sanitka: Hudečková chce být Rowlingovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bývalá hvězda seriálu Sanitka: Hudečková chce být Rowlingovou!

Eva Hudečková si chtěla život užívat po svém a nepodléhat diktátu ostatních. Proto se zřekla herectví a nehodlá se k němu vrátit.
Eva Hudečková si chtěla život užívat po svém a nepodléhat diktátu ostatních. Proto se zřekla herectví a nehodlá se k němu vrátit. (ČT, ara)

Někdejší hvězda seriálu Sanitka, bývalá herečka a dnes úspěšná spisovatelka Eva Hudečková (61), se chystá vytvořit román s fantaskními motivy jak pro dospělé, tak pro děti.

Zda bude mít takový úspěch jako třeba obdobné dílo o čaroději Harrym Potterovi z dílny Joanne Rowlingové (46), ale netuší.

„Podrobnosti prozrazovat nebudu, protože bych to zakřikla. O své tvorbě nemluvím, dokud neudělám poslední tečku,“ prozradila Hudečková na křtu knihy vtipných omluvenek zaměstnané maminky s názvem Jak maminka vylezla na strom.

„Pohádka je vedle rodičů první velký učitel, protože děti pohádkám naslouchají dřív, než jdou do školky nebo do školy,“ vysvětlila Hudečková, proč se stala kmotrou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.