Dejdar se bojí Brožové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dejdar se bojí Brožové!

Podaří se seriálu Poslední sezóna s Martinem Dejdarem v hlavní roli přilákat televizní diváky zpátky na Českou televizi?
Podaří se seriálu Poslední sezóna s Martinem Dejdarem v hlavní roli přilákat televizní diváky zpátky na Českou televizi? (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Martin Dejdar (41) utíká před Kateřinou Brožovou (38)! I tak by se dal vyložit tah České televize, která se bojí konkurence! Hlavní hit podzimního schématu, seriál Poslední sezóna v hlavní roli právě s Martinem Dejdarem, se ČT na poslední chvíli rozhodla nasadit úplně jinak, než bylo původně avizováno. Důvod?

Nová řada konkurenčního seriálu Pojišťovna štěstí se sexy Kateřinou Brožovou v hlavní roli!

Poslední sezóna se měla na ČT 1 původně vysílat každé pondělí od 20 hodin. Tedy v okně, kde veřejnoprávní televize uvádí své původní seriály už po řadu let. Jenže na poslední chvíli byl seriál z hokejového prostředí s Martinem Dejdarem rozhodnutím vedení televize přesunut na pátek.

„Na Primě se v pondělí ve stejnou dobu vysílá seriál Letiště. To žádná velká konkurence není. Jenže Nova v tu dobu bude premié rově vysílat druhou řadu Pojišťovny štěstí, a to už je hodně silnej kalibr. Poslední sezona stála desítky milionů korun, a kdyby měla malou sledovanost, tak by to byl pořádnej průšvih. Proto byl seriál na poslední chvíli přesunut na pátek,“ prozradil deníku Aha! jeden ze zaměstnanců ČT. Jeho slova v podstatě potvrdil i mluvčí televize Martin Krafl. „Tímhle přesunem vycházíme vstříc divákům, kteří chtějí sledovat i jiné seriály na konkurenčních stanicích,“ přiznal Krafl.

K Poslední sezóně, příběhu profesionálního hokejisty Krola, který se po letech v NHL vrací hrát hokej domů, upíná ČT velké naděje. Ty tam jsou totiž časy, kdy seriály ČT lámaly rekordy ve sledovanosti. Poslední projekt Horákovi, který televize z Kavčích hor vysílá každou středu, sleduje jen něco málo přes půl milionu diváků. „Horákovi se nedají nazvat jinak než ohromným propadákem. Nezachránil je ani Igor Bareš, který trhá divácké rekordy v Pojišťovně štěstí,“ uzavírá jeden ze zaměstnanců ČT.

21.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.