Chýlková pózovala Saudkovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Chýlková pózovala Saudkovi

Ivana Chýlková během pózování Janu Saudkovi svou hereckou profesi nezapřela a s úpravami kostýmu jí pomáhala i Lejla Abbasová.
Ivana Chýlková během pózování Janu Saudkovi svou hereckou profesi nezapřela a s úpravami kostýmu jí pomáhala i Lejla Abbasová. (Aha!: Martin Přibyl)

PRAHA – V žižkovském ateliéru světoznámého fotografa Jana Saudka se v jednu chvíli sešla Lejla Abbasová (27), Chantal Poullain a Ivana Chýlková. Všechny dámy spojuje aktivita pro nadační fond Asante Kenya, který letos Abbasová založila.

Proto se také všechny nechaly nafotit pro kalendář Medela, jehož výtěžek půjde na školy a sirotčince v Kambodži, Peru a Guineji. „Až se peníze použijí, tak se některé z dam podporující naši charitu do těchto zemí rozjedou,“ řekla deníku Lejla Abbasová. Kromě kalendáře se vydá také kniha o činnosti projektu s rozhovory s osobnostmi podporující činnost Medely. Připravují se také benefi ční koncerty a dokumentární filmy o charitativní činosti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.