Daniel Craig a Rachel Weisz: Než se vzali, prožili spolu peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Daniel Craig a Rachel Weisz: Než se vzali, prožili spolu peklo!

Štěstí jim dlouho nevydrželo
Štěstí jim dlouho nevydrželo (EEAP Film Distribution CZ-SK)

Slavný hollywoodský pár Daniel Craig (43) a Rachel Weiss (41) si v červnu tajně řekl své Ano. Jejich svatbě ale předcházela pořádná muka v domě s temnou minulostí.

Craig (Casino Royale, Zlatý kompas) a Weisz  (Mumie, Nepohodlný) se sblížili při natáčení psychologického thrilleru Dream House. Oba si v ponurém filmu prožili těžké chvilky a není divu, že skončili ve společném objetí. Ve filmu totiž ztvárnili manželský pár, který si jako svůj nový domov vyhlédne dům na odlehlém místě, v němž se kdysi odehrála brutální vražda. Přestože se snaží o rekonstrukci, dům má svou paměť a stopy po krutém zločinu z něj nikdy nezmizí.

Will Atenton v podání »Jamese Bonda« Craiga chce svou rodinu ochránit před nebezpečím a vydává se pátrat po pachateli masakru. Na psychiatrické klinice se ale dozví informace, které měly být dávno zapomenuty. Vše nasvědčuje tomu, že vrahem je on sám a pokouší se uprchnout před minulostí, která však na místě činu stále ožívá.

Je hlavní hrdina psychopat a jeho rodina pouhým přeludem, nebo se stal obětí spiknutí, která má hájit skutečného vraha? Rozuzlení temného thrilleru Dream House zjistíte právě teď v kinech.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.