Daniel Craig a Rachel Weisz všechny převezli: Bond se tajně oženil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Daniel Craig a Rachel Weisz všechny převezli: Bond se tajně oženil!

Těsně před odletem na svatbu do New Yorku.
Těsně před odletem na svatbu do New Yorku. (Isifa.com, ara)

Utajit svatbu před novináři je v případě, že jste světoznámý herec a berete si neméně slavnou herečku, husarským kouskem! Daniel Craig (43) ale dokázal, že se svou nejslavnější filmovou rolí tajného agenta 007 Jamese Bonda dokonale srostl a Rachel Weisz (41, Mumie) si dokázal vzít, aniž si toho kdokoliv všiml!

Svatbu včera potvrdil Craigův mluvčí, který ve strohém prohlášením napsal, že se pár vzal minulou středu ve státě New York. Přítomni byli jen Craigova dcera Ella (18), Rachelin syn Henry (4) a dva svědci z řad přátel.Weisz s Craigem přitom poněkud kuriózně sblížila role manželů v hororu Dream House, který se natáčel minulý rok. Vztah se jim dařilo dlouho tutlat.

Mezitím se Rachel stačila kvůli Danielovi rozvést s režisérem Darrenem Aronofskym (42) a Craig zase dal nekompromisně vale snoubence Satsuki Mitchell (32). Nezbývá než doufat, že jejich skutečné manželství bude připomínat spíše Ordinaci v růžové zahradě...

Měli jste také svatbu? Pochlubte se nám se svými fotkami a vyhrajte! Hlasování začíná už za několik týdnů...

925406:gallery:true:true



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.