Trauma dětí Michaela Jacksona (†50): Viděly tátu umírat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trauma dětí Michaela Jacksona (†50): Viděly tátu umírat!

Syn Prince Michael a dcera Paris na tu hrůzu nikdy nezapomenou.
Syn Prince Michael a dcera Paris na tu hrůzu nikdy nezapomenou. (Profimedia.cz)

Ani třetí den soudu s osobním lékařem popové legendy Michaela Jacksona (†50) Conradem Murraym (58), který byl obviněn ze zpěvákova neúmyslného zabití sedativy, nebyla nouze o emotivní momenty.

Všem přítomným běhal mráz po zádech při výpovědi šéfa Jacksonovy ochranky Faheema Muhammeda. Popsal hororovou scénu, během níž zpěvákovy děti Prince Michael (14) a Paris (13) srdceryvně plakaly, když na vlastní oči sledovaly zpoza pootevřených dveří do pokoje, že se jejich tátu lékařům nedaří oživit.

„Paris se v záchvatu pláče svíjela na zemi, zatímco Prince byl v šoku a vzlykal tiše,“ vzpomínal na osudný den, 25. červen 2009, Muhammed. Raději rychle přivolal chůvu, aby děti odvedla.

Doktor Conrad Murray byl prý příliš rozrušený na to, aby si dětí všiml. „Vypadal nervózně a potil se. Zeptal jsem se, jestli je Michael mrtvý. Odpověděl mi, že ano,“ dodal.

La Toya Jackson: Rve mi to srdce!

„Je mi zle, když vidím, co udělali mému bratrovi. Když vidím jeho bezvládné tělo na nosítkách. Jsem zděšena tím množstvím lží, které jsem zatím vyslechla,“ napsala na sociální síť Twitter jeho sestra La Toya Jackson (55) krátce poté, co soud zveřejnil fotku zpěvákova mrtvého těla.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.