Chtěla napodobit Michaela Jacksona: Upustila dceru (†4) z balkonu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Chtěla napodobit Michaela Jacksona: Upustila dceru (†4) z balkonu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Matka chtěla ukázat dítě z okna jako kdysi zpěvák Michael Jackson. Tomu syn málem spadl, ale v poslední chvíli ho zachytil. Britce z Manchesteru se to nepovedlo a její čtyřletá dcerka se zabila po pádu na dlažbu z šestimetrové výšky!

Podivínská matka Chantelle Blakeová (31) vzala dceru Kaiyu za ruce, vyklonila se s ní z okna v prvním patře, aby dítě ukázala kolemjdoucím. Bohužel holčičku neudržela. Dítě se zřítilo na dlažbu a na místě zemřelo.

Inspirací byl přitom stupidní matce král popu Michael Jackson (†50), který málem podobně zabil vlastního syna během návštěvy Berlína v listopadu 2002. Vystrčil Prince Michaela II. z okna hotelu, aby ho ukázal fanouškům, a téměř ho upustil!

Chantelle Blakeové se to stalo a čeká ji soud za vraždu vlastní dcery. Mrtvolku děťátka nechala doma a vydala se do nemocnice, kde značně nesouvisle tvrdila, že malé doma není dobře. Ohledání tělíčka později potvrdilo pád z výšky, navíc její manipulaci s dcerou v okně, která tragédii předcházela, vidělo hned několik svědků...

Přečtěte si
sisaroshan
15. 4. 2016 • 11:28

Nevim kam chodite na takove pribehy sami si je vytvarite,aby jste byli zajimavy,Ano ta zena zabila svoji dceru,ale udusenim s poltarem,protoze je mentalne labilni jako Vy!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.