Záběry ze srážky aut na silnici: Takhle se blíží smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Záběry ze srážky aut na silnici: Takhle se blíží smrt!

Řidič audiny přejíždí přes plnou čáru kamion.
Řidič audiny přejíždí přes plnou čáru kamion. (Foto MP Lázně Bohdaneč)

Bezohlednost některých řidičů bere při pohledu na záběry nehody u Starých Ždánic na Královéhradecku dech. Smrtka v tomto případě ostrouhala jen díky speciálně vyztuženému autu...

Dva strážníci z Lázní Bohdaneč vyjeli v chrysleru na služební cestu (Aha! informovalo). Nedojeli. Po pouhých sedmi ujetých kilometrech se na ně z protisměru zpoza kamionu vyřítil přes plnou čáru šílený řidič (50) v audi.

Teď strážníci zveřejnili záběry z kamery umístěné ve voze. „Nešlo nic dělat, jen jsem dupnul vší silou na brzdu a čekal na náraz. Nešlo tomu zabránit,“ řekl vrchní strážník Patrik Trojan.

Život jim zachránilo to, že k cestě zvolili chrysler se speciální zesílenou konstrukcí a předním ochranným rámem. Strážníci i řidič, který nerespektoval předpisy, vyvázli jen s lehkým poraněním.



Přečtěte si
krokodyl
2. 10. 2011 • 04:48

Kdyz by zednici z Bohdance namisto bojovek cvicili jizdu v aute vedi, ze cokoli je lepsi nez celni naraz. Casu bylo pono a misto taky takze pane zednik v cernem, SLO zabranit celnimu stretu sjeti s vozidlem z vozovky co z se vseobecne doporucuje. A titulek? Ano takhle se blizi smtr asi mysleni ti kovbojove z Bohdance. http://www.youtube.com/watch?v=vUJigIiWZgM

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.