Synové Vladimíra Dlouhého (†52) Jirka a Honzík: Už mají náhradního tatínka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Synové Vladimíra Dlouhého (†52) Jirka a Honzík: Už mají náhradního tatínka

Roman Vojtek supluje roli otce malých dvojčat zesnulého Vladimíra Dlouhého Jirky a Honzíka. Maminka Petra Jungmannová každou pomocnou ruku ocení.
Roman Vojtek supluje roli otce malých dvojčat zesnulého Vladimíra Dlouhého Jirky a Honzíka. Maminka Petra Jungmannová každou pomocnou ruku ocení. (Foto Aha! – David Kundrát, Nadační fond Krtek)

Je to už déle než rok, co pětiletá dvojčata Honzík a Jiří Dlouzí ztratili tatínka. Fenomenální herec Vladimír Dlouhý (†52) zemřel po dlouhém boji s rakovinou. Partnerka a máma dvou chlapečků Petra Jungmannová (40) tak zůstala na všechno sama. Pár nejlepších přátel jí však zůstalo a chlapci dokonce našli náhradního »tátu«. Letitý kamarád a kolega z divadla Roman Vojtek (39) supluje roli jednoho z rodičů.

„S Petrou se znám deset let z divadla, ti kluci mě znají tak dobře. Rozumíme si, oni jsou na mě zvyklí,“ řekl deníku Aha! Vojtek. Jirka a Honzík se také na středečním charitativním golfovém turnaji v Berouně od oblíbeného herce nehnuli na krok.

Neustále mu seděli na klíně, objímali ho kolem krku, mazlili se s ním, jako by byl jejich opravdový táta. Máma Petra si mohla alespoň na chvíli odpočinout. „Máme se tady skvěle,“ přiznala Petra na charitativním turnaji nadace Krtek, kde se její dvojčátka přilepila na Romana Vojtka a nechtěla se od něj hnout.

„Když můžu, tak Petře s klukama pomůžu. Oni mě dobře znají i proto, že se často dívají na DVD na muzikál West Side Story, kde jsem hrál. Možná i proto mě oslovují Bernarde, což je jméno mé role,“ smál se herec, který má ale především svou vlastní rodinu, manželku Terezu a rok a půl starou dceru Editu.

Novomanžel Petr Čadek čtyři dny po svatbě: Užíval si bez Čvančarové

Svatbu měli teprve v sobotu, a už se rozdělili. Novomanželé Jitka Čvančarová (33) a tanečník Petr Čadek (32) si bohužel neužili středeční sváteční den dohromady. On hrál golf, ale ona u toho chyběla!

Petře, jste krátce ženatý a v den státního svátku si vyrazíte sám na golf. Kde máte ženu?

„Je to charitativní akce Martiny Šmukové, na kterou mě pozvali a já jsem rád šel, Jitka bohužel z pracovních důvodů nemohla. Já jsem si ale zahrál moc dobře.“

Řekněte, jaké to je v manželství?

„Je to skvělé, zažívám šťastné období, ale když tak nad tím přemýšlím, stejně šťastný jsem byl i před svatbou.“

Vaše manželka čeká miminko, jak se připravujete na roli otce?

„Nepřipravuju se. Oba se ale moc těšíme.“

Zdeněk Podhůrský (52): Tohle není jeho syn, ale vnuk

Herec a zpěvák Zdeněk Podhůrský (52) se na charitativní golfové akci nadace Krtek objevil s miminkem v ruce. Tajil snad něco?

„Ne, to není můj syn, to je můj vnuk,“ smál se na všechny kolem s tím, že otcem Tadeáše (9 měsíců) je jeho syn Adam. Ovšem ani Zdeněk zřejmě s plozením dětí nepřestal.

Jeho mladá přítelkyně Ilona (24) totiž miminko do budoucna rozhodně plánuje. Zatím však funguje jen jako »babička«...



Přečtěte si
agt55
30. 9. 2011 • 23:01

ale spíš tebe svrbí péro

lukreciaborgia
30. 9. 2011 • 19:18

Vladimír Dlouhý už jedna dvojčata má.Když se točila Arabela,tak říkal do novin,že má dvojčátka-kluky a pomáhala mu s nimi i Jana Nagyová-Arabela.Kde jsou?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.