Justin Timberlake: Spí se svou nejlepší kamarádkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Justin Timberlake: Spí se svou nejlepší kamarádkou!

Kamarád taky rád...
Kamarád taky rád... (Falcon)

Americký herec a zpěvák Justin Timberlake (30) se odhodlal k zajímavému experimentu. Když byl příliš dlouho nezadaný, vystartoval po své nejlepší kamarádce. Jak tohle může dopadnout?

Jeho chování je ale pochopitelné, protože onou kamarádkou je hollywoodská kráska Mila Kunis (28), která si vystřihla erotickou scénu s Natailií Portman (30) ve filmu Černá labuť (30). S Timberlakem je svedly cesty dohromady v komedii se všeříkajícím názvem Kamarád, taky rád, v níž se pochopitelně řeší především nezávazný sex…

„Jde o příběh dvou lidí, kteří žijí víceméně paralelní život. Poznají se a přijdou s bláznivým plánem, že budou přátelé i po fyzické stránce, ale nebudou do toho motat city. A právě to je pochopitelně zdrojem spousty bláznivých situací. Je sympatické, že je tenhle film mládeži nepřístupný, protože se v intimních scénách objevují jisté specifické vtipy, které jsme vymysleli,“ láká na film Kamarád taky rád Timberlake, který byl při čtení scénáře nadšen z »dospělého« humoru.

To Mila Kunis má o příběhu dvou kamarádů, kteří společně sdílejí jednu postel, jiné mínění. „Věří ve skutečnou lásku a věří, že existuje nějaký princ na bílém koni a zoufale ho touží najít,“ popsala herečka hledačku nových příležitostí Jamie.

Propukne mezi dvěma kamarády Jamie a Dylanem láska, kterou se rozhodli ignorovat? Komedie Kamarád taky rád je od čtvrtku k vidění v českých kinech. A s Ahaonline.cz na ni můžete jít zadarmo a vyhrát další ceny. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku prostřednictvím sms (v ceně 9 Kč) a můžete prožít rande snů…

1021055:gallery:true:true





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.