Carla Bruni: První dáma? Průvodkyně v muzeu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Carla Bruni: První dáma? Průvodkyně v muzeu!

Carla Bruni vstoupila do světa filmu
Carla Bruni vstoupila do světa filmu (Bioscop)

Manželka francouzského prezidenta Carla Bruni (43) opustila roli první dámy a stala se obyčejnou průvodkyní v muzeu. Prsty v tom má režisér Woody Allen (75) - obsadil do svého nejnovějšího filmu Půlnoc v Paříži, který právě dorazil do českých kin.

O účasti francouzské první dámy se toho hodně namluvilo, přestože na natáčení strávila jen pár dní a ve filmu nedostala příliš prostoru, aby svůj případný herecký talent prokázala. Přesto to byl pro Woodyho Allena dobrý »úlovek«.

„Řekl jsem jí, že to moc času nezabere, že nebude muset chodit na zkoušky. Bude stačit, když přijde na pár dní na natáčení,“ vzpomíná Allen na nabídku, kterou učinil Bruni, a dodává: „Řekla, že to bude zábavné a že by chtěla jednou říct vnoučatům, že hrála ve filmu.“ Carla se může s novou zkušeností brzy pochlubit i potomkovi, kterého Sarkozymu porodí už v říjnu.

Její účast na filmu Půlnoc v Paříži zastínila i hollywoodské hvězdy Owena Wilsona a Rachel McAdams představující zamilovaný pár prožívající ve Francii lásku i vzájemné konflikty.

Hlavní mužský hrdina je inspirován životem režiséra. Wilson v Paříži stejně jako kdysi Allen přemítá o své minulosti a rád by opustil dosavadní život, aby se mohl plně věnovat psaní románů. Pro jeho ambice ale nemá pochopení potenciální tchán, který je přesvědčen o tom, že není hoden jeho dcery.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.