Zpěvák Petr Spálený (67): KOLAPS NA KONCERTĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvák Petr Spálený (67): KOLAPS NA KONCERTĚ!

Petr Spálený viditelně zhubl.
Petr Spálený viditelně zhubl. (ČTK)

Populární zpěvák Petr Spálený (67) má vážné zdravotní problémy! Zkolaboval na koncertě v Brně a zrušil všechna další vystoupení. Sám zpěvák se bojí dokonce mrtvice!

Viditelně pohublý Spálený zavítal ve středu do Brna se svým Apollo Bandem. Během koncertu se mu ale udělalo zle a vystoupení tak muselo skončit.

„V první polovině koncertu jsem už cítil, že je něco špatně. Nedařilo se mi ovládat tóny, byl jsem z toho nešťastný. Jenže pak už jsem ani nemohl ovládat obličejové svaly, zavřít či otevřít pusu. Odvezli mě proto do nemocnice sv. Anny v Brně. Podezření padlo i na mrtvici,“ popsal deníku Aha! své potíže Spálený s tím, že mrtvici snad už lékaři vyloučili.

Co mu ale je, nevědí. „Lékaři mi dělali sérii možných vyšetření, brali mi krev, byl jsem na kapačkách... Ale zatím zjistili jen to, že je to neurologického původu. Čeká mě spousta dalších vyšetření včetně magnetické rezonance. Právě jsem dorazil domů a cítím se lépe, ale s tím obličejem to stále není ono. Mluvím s polozavřenou pusou,“ dodává populární interpret hitů Plakalo bejby či Až mě andělé...

Včerejší koncert v Ostravě byl zrušen, stejně jako zpěvákovy další aktivity. Spáleného manželka, zpěvačka Miluška Voborníková (61) o všem ví. „Nebylo by to dobré, aby se to dostalo ven,“ myslí si někdejší hvězda divadla Semafor.

Spálenému zřejmě není dobře už nějaký ten pátek, přitom právě teď na podzim ho čeká nejvíce práce. Má být např. hostem na rozlučkovém turné zpěvačky Marie Rottrové (69).



Přečtěte si
kojot-jaroslav
30. 9. 2011 • 16:19

Vzhledem k tomu, že jsem tam byl, mohu potvrdit, že to bylo sice smutné, ale rozhodně ne tak dramatické, jak se to z článku jeví. Zde je moje reportáž z koncertu: http://kojot.name/906022-byl-nemocny-nebo-opily-tak-ci-onak-smutny-zazitek-z-koncertu-pet ra-spaleneho.php

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.