Porota: Z Heleny jsme měli orgasmus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Porota: Z Heleny jsme měli orgasmus!

Nakonec Helena první soutěžní kolo Taneční horečky vyhrála se závratnými třiceti body!
Nakonec Helena první soutěžní kolo Taneční horečky vyhrála se závratnými třiceti body! (Aha!: Martin PEKÁREK)

BRATISLAVA – Zpěvačka Helena Vondráčková (59) vyhrála nedělní kolo reality show Taneční horečka ve slovenské televizi Markíza! Té se účastní mimo jiné i herci Kateřina Brožová a Maroš Kramár, který nyní září v našem seriálu Letiště.

BRATISLAVA – Zpěvačka Helena Vondráčková (59) vyhrála nedělní kolo reality show Taneční horečka ve slovenské televizi Markíza! Té se účastní mimo jiné i herci Kateřina Brožová a Maroš Kramár, který nyní září v našem seriálu Letiště, hokejová legenda Jožo Golonka či manželka Libora Boučka a moderátorka místních nejsledovanějších zpráv Marianna! Té ale porotci vytkli, že byla při rumbě málo hříšná!

„Manžel víc nedovolil,“ smála se Marianna Boučková-Ďurianová, když ji porotce, známý divadelní režisér Jozef Bednárik, peskoval za to, že při rumbě nedodržovala pánevní blízkost se svým tanečníkem. „Připadám si jako Slovák, který se od cestovní kanceláře těší na Kubu, a po příjezdu zjistí, že na ní není Fidel,“ trval si Bednárik na svém. Přesto si oblíbená Marianna jako jedna z mála vysloužila od diváků i potlesk vestoje!

Ten ale patřil i Heleně Vondráčkové, která se svým tanečníkem Milanem předvedla rychlý tanec quick step. „Pro tenhle tanec se Helena narodila. Měl jsem divácký orgasmus,“ přiznal Bednárik, se kterým se shodla celá porota, a udělila Heleně absolutně nejvyšší hodnocení soutěže. Stejný tanec si střihla i Kateřina Brožová, ta se však umístila až na třetím až šestém místě.

První soutěžní kolo se příliš nevyvedlo ani hokejovému internacionálovi Jožovi Golonkovi (68), který tančil rumbu. „Byl to velmi milý pokus,“ ohodnotila ho porota. Hokejový útočník na odpočinku, který na parketu marně hledal branku, si však získal sympatie publika. Rumba byla soutěžní disciplínou i u Maroše Kramára, u toho porota zase postrádala ohnivé našlapování na špičky. „To mi nepřijde chlapské,“ bránil se Kramár, který je u nás známý díky seriálu televize Prima Letiště. Všechny v Česku sledované páry se však probojovaly i do dalších kol, a Helena Vondráčková podle slovenských médií dokonce patří k favoritům soutěže!

17.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.