Zelenková & Jandová: Napadly rozhodčího! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zelenková & Jandová: Napadly rozhodčího!

Když rozhodčí Pavlín Jirků poradil čestným výkopářkám Jitce Zelenkové (vlevo) a Zoře Jandové, aby se trefily do míče, začaly jej obě dámy lynčovat!
Když rozhodčí Pavlín Jirků poradil čestným výkopářkám Jitce Zelenkové (vlevo) a Zoře Jandové, aby se trefily do míče, začaly jej obě dámy lynčovat! (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Populární fotbalový klub Amfora již sice zakončil svoji letošní oficiální sezonu zápasem v Jičíně před třemi týdny, ale přesto naše hvězdy nastoupily na mimořádný zápas! Proč?

Na hřišti Admira Kobylisy si to rozdaly ve prospěch Fakultní nemocnice Bulovka. „Charitativní zápasy hrajeme moc rádi, a když můžeme, snažíme se pomoct,“ řekl deníku Aha! prezident Amfory Petr Salava.

Soupeřem Amfory byl celek označený jako »Občané, podnikatelé a hosté – Prahy 8«. V sestavě tohoto týmu se objevil současný brankář Teplic Tomáš Poštulka, dvojnásobný Fotbalista ČSSR z let 1983 a 1985 Ladislav Vízek nebo pražský primátor Pavel Bém. Amforu reprezentovali Jan Rosák, Pavel Poulíček, Václav Tittelbach, Ondřej Vetchý, Zdenek Merta, Stanislav Hložek, Karel Vágner, František Veselý, Karol Dobiaš, Jan Fiala či Roman Skamene, který před pár dny oslavil 52. narozeniny. „O Romanovi je známo, že za volantem rád pojídá nejrůznější bonbony proti únavě. A tak jsme se složili a koupili mu k narozeninám celý karton Energitu,“ přiznal Salava. A Skamene měl z opožděného narozeninového dárku pořádnou radost. „Tak to mám minimálně na půl roku, a to jezdím denně!“ smál se Skamene.

Slavnostní výkop provedly Jitka Zelenková a Zora Jandová. Rozhodčí Pavlín Jirků, známý fotbalový bavič, si vzal obě čestné výkopářky stranou s tím, že jim prozradí, jak má vypadat dobře odvedený čestný výkop. Obě dámy chvíli důvěřivě naslouchaly jeho radám, ale když jim s úsměvem řekl, že stačí trefit se do míče, tak se na něj vrhly jako vosy a málem jej uškrtily.

Utkání sledovalo více než šest stovek diváků. A výsledek? „4:4 a penaltový rozstřel 3:3. Zkrátka přátelská remíza,“ přiznal Salava. Celkový výtěžek zápasu ve výši 170 tisíc korun byl předán zástupci Fakultní nemocnice Bulovka docentu Janu Měšťákovi. Amfora navíc věnovala Bulovce samostatný dar ve výši deset tisíc korun!

17.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.