Natáčení filmu Školní výlet: Zindulka svádí Švormovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Natáčení filmu Školní výlet: Zindulka svádí Švormovou!

Herci z filmu Školní výlet.
Herci z filmu Školní výlet. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Na východě Čech pokračuje natáčení nového filmu režiséra Tomáše Magnuska »Školní výlet«. V místním hotelu Tree of Life se včera před kamerou sešly české filmové legendy jako Stanislav Zindulka (79), Libuše Švormová (75), Stanislav Fišer (79) nebo Miriam Kantorková (76).

„Konečně se točí film s vykopávkami,“ smáli se herci v přestávkách během natáčení. Na natáčení se zpožděním, ale s výtečnou náladou přijela i Jiřina Jirásková. „Moc se na to těším, je to skvěle napsané a myslím si, že to bude nejlepší,“ smála se umělkyně.

„Jsem věčně zamilovaný muž, který potká svou lásku z mládí a těší se, že konečně dojde k jejímu naplnění,“ řekl deníku Aha! Zindulka, jehož vyvolenou se stala Libuše Švormová, slavná dabérka filmové Angeliky.

„Hraju semetriku s dobrým srdcem. Ládík Trojan to se mnou nebude mít lehké,“ prozradila nám Miriam Kantorková. Kdy se snímek, v němž si hraje i slavná televizní hlasatelka Kamila Moučková (83), dostane do kin, zatím není jasné.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.