Prima neodvysílá Farmáře ani Arénu národů, trumfy si šetří na příští rok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prima neodvysílá Farmáře ani Arénu národů, trumfy si šetří na příští rok!

Archiv Primy se začíná plnit...
Archiv Primy se začíná plnit... (koláž Ahaonline.cz)

Diváci, kteří se těšili na druhou řadu reality show Farmář hledá ženu nebo novodobé »Hry bez hranic« budou zklamání. Televize Prima s jejich vysíláním letos nepočítá.

Podzim na Primě bude ve znamení osvědčených jistot. Vrátí se show Česko Slovensko má Talent, která loni dokázala úspěšně konkurovat Nově. Jedinou obměnou bude Martin Dejdar nahrazující Jana Krause, jemuž na Primě zůstane aspoň talkshow Stejně tak se diváci dočkají Zdeňka Pohlreicha v Ano, šéfe!, nezničitelného baviče Jiřího Krampola v Nikdo není dokonalý i pohledu do českých kuchyní v pořadu Prostřeno!

Na obrazovky se vrátí i seriál Cesty domů, do něhož z Novy přeběhla Tereza Kostková. Částečným zpestřením je Rodinka navazující na kultovní sitcom Taková normální rodinka z roku 1971. Sestříhanou verzi jeho pokračování už ale mohli nedočkaví zájemci vidět loni v kinech.

Opravdu nové budou v programu Primy pouze dva lifestylové pořady Moje místo a Nové hnízdo. První poradí s hledáním práce, druhý s bydlením.

Na novinky si diváci musí počkat

Nového Farmáře i očekávané show Aréna národů se dočkáme až v příštím roce. A to navzdory tomu, že oba pořady začala Prima natáčet už v létě. Archiv Primy se tak začíná nebezpečně plnit. V zásobě má totiž i neodvysílanou řadu seriálu Zázraky života, který musel ustoupit Cestám domů, a reality show Mami, ožeň mě!, v níž mají starostlivé matky hledat partnerky pro své dospělé a nesamostatné syny. Snad se Prima nevydá ve stopách Novy, která svůj seriál Expozitura schovávala dva roky.

Cool nabídne špinavou práci, Love sex

Kanál Prima Cool se pochlubí dvěma původními pořady. Těžká dřina představí 12 nejhorších zaměstnání, menZONE se zaměří na »hračky« pro muže. Žhavé večery divačky prožijí u Prima Love, kde si mohou vedle Sexu ve městě dopřát i provokativní seriál Tajný deník call girl.

Anketa

Který pořad vám bude v programu Primy nejvíce chybět?
Celkem 710 hlasujících



Přečtěte si
herecka
5. 8. 2011 • 08:42

Tak o tom nepochybuj, ty dávají v jednom kuse.

herecka
5. 8. 2011 • 08:41

Prosím, a o jaké trumfy jde? Snad ne opravdu Farmář nebo Aréna...

salamandr1
4. 8. 2011 • 21:13

Nevadí, místo toho odvysílá kvantum jiných hovadin.

gabi50
4. 8. 2011 • 12:20

tak to přijdeme o hodně...Už teď mám zkažený Vánoce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.