Začne to smrtí Jiráskové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Začne to smrtí Jiráskové!

Jiřina Jirásková se objevila v několika dílech první řady Pout a její smrt odstartuje zápletku třetího pokračování.
Jiřina Jirásková se objevila v několika dílech první řady Pout a její smrt odstartuje zápletku třetího pokračování. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Třetí řada seriálu televize Prima Rodinná pouta se blíží! První díl »trojky« uvidíme na obrazovkách už v úterý 10. října večer, ve zcela novém kabátě, s novým režisérem Ladislavem Drhou i herci. A co v něm půjde? Deník Aha! to už ví!

Půjde v něm totiž o smrt Jiřiny Jiráskové alias tety Kateřiny, která se objevila už v první řadě seriálu. Jirásková v ní tehdy ztvárnila sestru Jana Kačera, patriarchy celé ústřední rodiny Rubešových, žijící v Anglii. A právě její skon odstartuje zápletku dalšího pokračování populární telenovely. Do boje o její dědictví se navíc zamíchá i celá řada nových postav, včetně nové ústřední dvojice seriálu v podání Daniela Bambase a Hany Holišové! Kromě nich se samozřejmě vrátí i Dana Morávková, Alice Bendová, Jan Kačer, Lenka Termerová a další známé postavy!

6.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.