Basiková na muže nezanevřela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Basiková na muže nezanevřela

Bára Basiková tvrdí, že není lesbička, a hned nám s Helenou Dytrtovou ukázala, jak vznikal vystavený snímek.
Bára Basiková tvrdí, že není lesbička, a hned nám s Helenou Dytrtovou ukázala, jak vznikal vystavený snímek. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA - Jak to má Bára Basiková (43) s opačným pohlavím, prozradila na vernisáži svých lesbických aktů, která se konala v galerii Písecké brány.

„Ty fotky jsem nenafotila, protože jsem lesba, ale abych podpořila mediální kampaň na podporu svobodného života gayů a lesbiček na Slovensku. Na muže jsem rozhodně nezanevřela, doufám, že si někoho časem najdu,“ uvedla zpěvačka. Ta se před dvěma měsíci rozloučila se svým osmiletým manželstvím s architektem Jaromírem Pizingerem. Úspěch kampaně zapila Basiková s autorkou fotografií Petrou Ficovou, Marcelou Březinovou a v neposlední řadě s Helenou Dytrtovou, která Báře na fotkách skvěle sekunduje. Už teď je jasné, že kontroverzní výstava bude mít o zájem publika vystaráno.

5.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.